Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mmm pycha [emoji7]Dobre też jest ciasto francuskie a w środku kurczak z cebulą i pieczarkami, albo bez nich.. Smaczne na ciepło i na zimno.
Ciasto dzielisz na kwadraty/ trójkąty i zawijasz w nie farsz, jako takie pierożki.
Dobre też jest że szpinakiem, cebulą i serem np feta..
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Jak każdemu 8latkowi, tak myślę [emoji14]mam w domu 8-latka, który nie ma i na razie nie dostanie laptopa. jest mu on obecnie całkowicie zbędny
no ja nie wiem. tym bardziej, że wydaje mi się że same dzieci jakoś też nie bardzo palą się do posiadania takiego sprzętu. to wymysł rodziców/ dziadków/ chrzestnych żeby coś takiego dziecku kupićJak każdemu 8latkowi, tak myślę [emoji14]
Po co takiemu dziecku swój laptop/tablet/komputer?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A żebyś wiedziała...Mmm pycha [emoji7]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za pomysł czytałam też o tym w InternecieDobre też jest ciasto francuskie a w środku kurczak z cebulą i pieczarkami, albo bez nich.. Smaczne na ciepło i na zimno.
Ciasto dzielisz na kwadraty/ trójkąty i zawijasz w nie farsz, jako takie pierożki.
Dobre też jest że szpinakiem, cebulą i serem np feta..
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Z jednej rolki ciasta wychodzi ok 12 kwadracików średniej wielkości. Więc lepiej 2-3 ciasta kupić, w zależności ile Was będzie..Dziękuję za pomysł czytałam też o tym w Internecie
A sałatka z zupek chinskich? Taka salatka- nie sałatka a zawsze robi wrażenie.No właśnie w naszym towarzystwie już przebrzydle bo zawsze są na spotkaniach ;(
Może zależy kto jak robi ja raz jadłam u kogoś to mi nie smakowała :-) A sama też zupek chińskich nie uznaje :-)A sałatka z zupek chinskich? Taka salatka- nie sałatka a zawsze robi wrażenie.
Więc też obstawiam owocową albo nugetsyMoże zależy kto jak robi ja raz jadłam u kogoś to mi nie smakowała :-) A sama też zupek chińskich nie uznaje :-)