Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas też w sobotę wszyscy się dowiedząAle ten czas leci. Dopiero czekaliśmy na genetyczne. Teraz już będziemy odliczać do polowkowego.
U nas jeszcze nikt nie wie o ciąży. Dowiedzą się w sobotę w urodziny mlodegojuż sobie wyobrażam o kochaną tesciowa bedzie mówić mojemu...![]()
U nas też jest ośmiolatek, mamy komputer domowy i jak tylko Staszko chce to korzysta - gł do oglądania bajek, bo telewizora nie mamymam w domu 8-latka, który nie ma i na razie nie dostanie laptopa. jest mu on obecnie całkowicie zbędny
To może takie?Tylko w ciąży czytałam ze nie można łososia wędzonego![]()
Wygląda smacznie może jutro spróbuję zrobić bo nigdy nie jadłam nawet tuńczyka z puszki więc nie wie jak to by mogło smakować :-) ale fakt zrobię jutro taka lekka kolację a przy okazji spróbuję czy mi wyjdzie i czy będzie się nadawać na sobotę :-) dziękuję za pomoc :-)To może takie?
Link do: Roladki z tortilli z tuńczykiem i kukurydzą
Tuńczyka z puszki też powinno się unikać, ale w niewielkiej ilości nie zaszkodzi... O tym wędzonym łososiem mam takie samo zdanie, grunt żeby na gorąco był wędzony...
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem właśnie... dlatego ja akurat tego nie jadłam ostatnio na imprezie, ale gościom bardzo smakowało więc polecamTylko w ciąży czytałam ze nie można łososia wędzonego![]()
Szczerze muszę się przyznać ale jestem zacofana bo nawet nie słyszałam że jest twaróg wędzony :-) myślałam że tylko ser żółty wędzony i też ostatnio jadłam sporo bo lubię ale ser wędzony to chyba można :-)W rozsądnych ilościach nic nam nie za szkodzi.
Ja właśnie jem kanapki z twarogiem wędzonym i pomidor na to. Wieki tego twarogu juz nie jadłam a byliśmy w polskim sklepie i go zauważyłam. Żałuję że wzięłam tylko jeden bo właśnie zjadam jego resztki [emoji23]
@KikaRika mam tak samo jak ty z toksmoplazmoza
Co do 8-latka w życiu bym nie kupila mu własnego laptopa bo na co i po ci takiemu dziecku własny komputer
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zrobię na kolację dla spróbowania jutro ale mojemu nie powiem że to tuńczyk bo nawet nie tknie :-) ja też spróbuję jak mi to wyjdzie i czy będę to robić na sobotę dla dziewczyn bo jak nie wyjdzie to co innego bed3 musiała wymyślić :-) A w sobotę pewnie też jeść tego nie będę zresztą zobaczymyWiem właśnie... dlatego ja akurat tego nie jadłam ostatnio na imprezie, ale gościom bardzo smakowało więc polecammożna ew zrobić z łososia wędzonego na gorąco, ale nie próbowałam