KikaRika
Moderatorka
Raczej na brak Wit C w organizmie.Mowia ze to na chlopaka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A słodkie to brak magnezu... [emoji4]
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Raczej na brak Wit C w organizmie.Mowia ze to na chlopaka
Ja dzisiaj będę robić na kolację ale doszłam do wniosku że jednak z zamiast tuńczyka z puszki dam szyke, bo podejrzewam że sama bym musiała to wszystko zjeść a mąż by nawet nie tknal. Myślę że wyjdzie smaczne i zrobię to na spotkanie z dziewczynami. Tylko zastanawiam się czy dzisiaj trochę tej tortilli nie podgrzać na patelni zanim ja skręć :-)To uważaj na siebie! Powodzenia
Któraś z Was pisała o takich roladkach z tortilli - jeju, takiego smaka mi zrobiła, że dziś rano, po pracy podjechałam do sklepu, kupiłam składniki wg mojej wizji (tortilla, kukurydza, tuńczyk w oleju, kiełki z rzodkiewki, serek Philadelphia, cebula) i właśnie zjadłam jedną wielką tortillę - no jestem w niebie![]()
Oj dużo mówią :-) U mnie ma być chłopiec wstępnie a ja mam ciągle ochotę na słodkie :-)Mowia ze to na chlopaka
krwiak się wchłonął to i łożysko się podniesie, trzeba być dobrej myśliDziewczyny ja już po wizycie. Córcia fika koziołkikrwiaka nie ma ale żeby nie było tak super to łożysko położone nisko w większości na tylnej ścianie całkowicie pokrywa ujście wewnętrzne szyjki ... modlimy się żeby się podniosło![]()
no mam nadziejękrwiak się wchłonął to i łożysko się podniesie, trzeba być dobrej myślibędzie dobrze, ważne że córcia fika
![]()
witaj! podobno przy kolejnych ciążach czuć maluszka wcześniej, a jak do tego jesteś szczupła to możliwe że to jednak toWitajcie trochę późno ale chciałam się przywitać. Mam na imie Kasia 36 lat i dwoje dzieci.
W lipcu straciłam trzecią ciąże w 9 tc (chociaż od pierwszej wizyty było nie tak). Teraz udało mi się dobrnąć już trochę dalej i chyba nie zapeszając mam szansę zostać czerwcową mamą (termin 29.06)
Próbowała was nadgonić, ale nie da się za dużo tu tego...
Przy okazji mam do was pytanie jako że większość jest już bardziej zaawansowana:
Jestem teraz w 11 t.c. Od trzech dni odczuwam coraz silniejsze "pulsowanie" i jakby wypychanie w podbrzuszu. Jakby to miało miejsce za kolejne kilka tygodni w ciemno stwierdziłabym ruchy (bo jest to identyczne uczucie jak w 2 pierwszych ciążach odczuwałam ruchy) Ale to przecież o wiele za wcześnie... Czy któraś z was też tak miała?
Witaj, rozgość się u nasWitajcie trochę późno ale chciałam się przywitać. Mam na imie Kasia 36 lat i dwoje dzieci.
W lipcu straciłam trzecią ciąże w 9 tc (chociaż od pierwszej wizyty było nie tak). Teraz udało mi się dobrnąć już trochę dalej i chyba nie zapeszając mam szansę zostać czerwcową mamą (termin 29.06)
Próbowała was nadgonić, ale nie da się za dużo tu tego...
Przy okazji mam do was pytanie jako że większość jest już bardziej zaawansowana:
Jestem teraz w 11 t.c. Od trzech dni odczuwam coraz silniejsze "pulsowanie" i jakby wypychanie w podbrzuszu. Jakby to miało miejsce za kolejne kilka tygodni w ciemno stwierdziłabym ruchy (bo jest to identyczne uczucie jak w 2 pierwszych ciążach odczuwałam ruchy) Ale to przecież o wiele za wcześnie... Czy któraś z was też tak miała?