Mecenasowa27
Fanka BB :)
I to nic poważnego? Bo trochę mnie to niepokoiMnie też tak kłuje, raz z lewej raz z prawej strony.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I to nic poważnego? Bo trochę mnie to niepokoiMnie też tak kłuje, raz z lewej raz z prawej strony.
Jak byłam u Pani ginekolog i mówiłam jej, że mnie kłuje w okolicy pachwin to mówiła, że to naturalne w trakcie ciąży, bo macica się rozciąga.. Też miałam ostatnio takie klucie po bokach brzucha. Jednak już byłam po wizycie. Obecnie biorę Duphaston na ból brzuch, a i tak taki o którym piszecie wystąpił, więc może to naturalne..I to nic poważnego? Bo trochę mnie to niepokoi
podejrzewam że macica się rozciąga/ czy cośI to nic poważnego? Bo trochę mnie to niepokoi
a nie wątroba?Mnie od wczoraj kłuje, silny ból w okolicy żeber po prawej stronie. Nie wiem co to, ale przeszywający ból.
Dostałam moją poduszkę rogal ciążowy, dziewczyny jak ona mi teraz pomaga !całą noc przespałam bez pobudki
Ja kończe 11 tc a dolegliwości wymiotowo mdlościowe się nasili znowu, masakra![]()
Fakt tam jest wątroba...może coś ciezkostrawnego zjadlasa nie wątroba?
Duphaston na ból brzucha, jesteś pewna? duphaston się stosuje gdy jest za niski poziom progesteronuJak byłam u Pani ginekolog i mówiłam jej, że mnie kłuje w okolicy pachwin to mówiła, że to naturalne w trakcie ciąży, bo macica się rozciąga.. Też miałam ostatnio takie klucie po bokach brzucha. Jednak już byłam po wizycie. Obecnie biorę Duphaston na ból brzuch, a i tak taki o którym piszecie wystąpił, więc może to naturalne..
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom