Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Współczuję teściowej [emoji23] przecież dziecko to sama radośćWitam Nowe mamusie.
U nas po imprezie urodzinowej. teraz tylko sprzatac.
Wszyscy już wiedzą o ciąży.
Powiedzieliśmy po pokrojeniu tortu. Wszyscy jedli. Aż im sie uszy trzesly prócz teściowej. [emoji23][emoji23][emoji23] widziałam jej złość w oczach. Nie mogła przełknąć tortu[emoji6][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
No to wstrętna małpa!Witam Nowe mamusie.
U nas po imprezie urodzinowej. teraz tylko sprzatac.
Wszyscy już wiedzą o ciąży.
Powiedzieliśmy po pokrojeniu tortu. Wszyscy jedli. Aż im sie uszy trzesly prócz teściowej. [emoji23][emoji23][emoji23] widziałam jej złość w oczach. Nie mogła przełknąć tortu[emoji6][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A masz może nawilżacz powietrza? Spało by Ci się o niebo lepiej przy nim... Jak nie to powieść coś z wodą na grzejnik, albo chociaż mokre ręczniki...Dzięki dziewczyny za rady, zjadłam dzisiaj tyle czosnku, że aż strach pomyśleć jak pięknie pachnejeśli do poniedziałku się nie poprawi to oczywiście biegnę do doktora. Przez katar spać nie umie mam nadzieję że Wy już dobrze "chrapiecie" Do usłyszenia!
Moja była ok, rozmawiałyśmy o wszystkim praktycznie. Dopóki się córka nie urodziła, chciała nami kierować jak szwagrem i jego żonąTeściowe... moja pierwsza to było zło chodzące, obecna wydawałoby się ze ok ale potrafi wbić szpilę, ciagle słyszę jak cudownie synów wychowała, chociaż ja mam zastrzeżenia jednak[emoji14] o ciąży powiedział jej mąż przez telefon, siedzi w Niemczech, na chwile obecna nie wiem nawet czy przyjadą czy nie na święta i jak to będzie u nas w tym roku wyglądać..