Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spełnienia marzeń :* <3Hej, dawno mnie tu nie było. Jakoś miałam doła po info od jednej jak poroniła, do dzisiaj ten opis mam przed oczami i chce mi się płakać, jestem bardzo wrażliwa na tym punkcie niestety.
Odkąd zaczęłam 14 tc czuję się zupełnie inaczej, tak lekkoczasami pobolewa brzuch i kość ogonowa i swędza sutki
poza tym żadnych dolegliwości. aa i często chce mi sie płakać, nawet bez powodu
A dzisiaj mam urodziny i popołudniu wpadnie siostra z dzieciakami, zrobiłam sernik bananowy na zimno
Pozdrawiam
Nic ciążowego nie kupujesz, a ja ledwo się mieszcze w szerokie rzeczy, które kupiłam, żeby mieć na ciąże![]()
Ja zawsze chodziłam w obcisłych rzeczach a po poprzedniej ciąży i poronieniu przytyłam trochę i miałam wszystko na słowo honoru. Teraz od pierwszego miesiąca musiałam w ciążowych spodniach/getrach chodzić bo wszystko mnie cisnęło. Bluzki ciążowe już od 3 mca noszęNo ja jeszcze cudem mieszczę się w swoje dżinsy (odkąd wzdęcia ustąpiły), kurtkę zimową mam oversize więc tez nie muszę kupować nowej, może dlatego jeszcze aż tak mnie do zakupów nie ciągnie
Pati1112 - Wszystkiego najlepszego!!!![]()
![]()
![]()