reklama

Czerwcowe mamy 2018

Hej ja po wizycie, niby wszystko ok, ale USG nie miałam robionego więc za bardzo się nie uspokoiłam. 1szy raz mi moją gin nie robiła USG ;/
Następna wizyta na początku stycznia

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Mój wczoraj też nie chciał mi zrobić bo powiedział że następnym razem będzie polowkowe...Ale go poprosiłam i zrobił...widocznie nawet niektórzy prywatni lekarze nie widzą potrzeby zaglądać tam przed polowkowym

reklama
Mój wczoraj też nie chciał mi zrobić bo powiedział że następnym razem będzie polowkowe...Ale go poprosiłam i zrobił...widocznie nawet niektórzy prywatni lekarze nie widzą potrzeby zaglądać tam przed polowkowym

Moja stwierdziła że na prenatalnym byłam niedawno. Nic że 2 tyg temu..

@Olasec z tego co czytałam to wynika to również z prawdopodobieństwa, że mogą być nieświeże ogólnie owoce morza.
A jak podchodzicie do Świąt tj: grzyby, cynamon, ponoć mak też nie jest wskazany... ?

Ja mam nadzieję, że jutro mi gin zrobi USG, niby miałam robione przy przyjęciu do szpitala ale w całym tym stresie nie zdążyłam się ucieszyć tym :) Również chodzę na NFZ i szczerze do tej pory miałam jeden raz USG przy stwierdzaniu czy w ogóle jestem w ciąży. Następne były już badania prenatalne, teraz szpital i musi być jutro ;)

Chodzę na NFZ, zawsze robiła USG...
Ale jakoś nie chciało mu się z nią dyskutować za bardzo

Ja na NFZ to byłam dwa razy i nigdy nie robił mi usg ostatnio tylko słuchał serca takim urządzeniem i skierowal na usg polowkowe bo usg robi tam kto inny....I powiedział że na NFZ robią tylko 3 usg więc i tak masz fajnie

@Olasec z tego co czytałam to wynika to również z prawdopodobieństwa, że mogą być nieświeże ogólnie owoce morza.
A jak podchodzicie do Świąt tj: grzyby, cynamon, ponoć mak też nie jest wskazany... ?

Ja mam nadzieję, że jutro mi gin zrobi USG, niby miałam robione przy przyjęciu do szpitala ale w całym tym stresie nie zdążyłam się ucieszyć tym :) Również chodzę na NFZ i szczerze do tej pory miałam jeden raz USG przy stwierdzaniu czy w ogóle jestem w ciąży. Następne były już badania prenatalne, teraz szpital i musi być jutro ;)
potrawy świąteczne jak najbardziej zamierzam jeść :), już nie mogę się doczekać! co jest nie tak z grzybami, cynamonem czy makiem? w sensie czemu by nie można było tego jeść w ciąży?

reklama
Hej ja po wizycie, niby wszystko ok, ale USG nie miałam robionego więc za bardzo się nie uspokoiłam. 1szy raz mi moją gin nie robiła USG ;/
Następna wizyta na początku stycznia

Nie czaje tego no co im szkodzi ahhh. A mamusia przecież spokojniejsza .. :/

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry