Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lawinka, nie ma szans to koszt 100-200f nie stac nas, za ta kase ojade do polski prywatnie pojde do lekarza i jeszcze mi zostanie a przy okazji rodzine zobacze;PKurczę to jest jakaś masakra!!! ja będę chodziła prywatnie na usg. Nie wyobrażam osobie żebym miała usg 3-4 raz na całą ciążę. Może Tobie też uda się tam jakoś to zorganizować?
DareToBe - muszę przyznać, że mnie mocno pocieszyłaś. Jeśli chodzi o TSH. Chyba najbardziej mnie przeraża, jak sobie przypomnę jakie boje musiałam stoczyć z lekarzem w poprzedniej ciąży. Chyba dobrze by było jakbym poszła z wynikami do tej samej lekarki - bo ta się dokształciła
aantalea - ja pewnie będę miała 3 USG na NHS tak jak w poprzedniej ciąży, nawet jeśli cudem niewidem nie będę miała niedoczynności tarczycy to wiem jak zagrać aby dostaćI na bank pójdę na dodatkowe USG w 8tc prywatnie - już znalazłam kilka miejsc, które kasują 39 funtów za tę przyjemność
![]()
Będzie piękny zarodek i bijąceGratulacje dla nowych mamuś!
Ja na wizytę dzisiaj o 19. Według moich obliczeń to będzie 6t3d. Nie robiłam bety, ani nie powtórzyła testów od ponad dwóch tygodni. Boję się co to będzie
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom