reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Nadrobilam zaległości, staram się czytać na bieżąco, gorzej znaleźć czas żeby Wam tu odpisać ;) u mnie będzie różnica wieku 4,5 lat między najstarszą, a młodszy będzie miał 3 lata i 2 miesiące ;p zobaczymy. Bardziej boję się o syna, bo to takie mamusi.., a córeczka się cieszy, chce pomagać :) Imię dla dziewczynki mamy- będzie Maria, a chłopiec być może Konrad.. Leon też wchodzi w rachubę. Ja mam wizytę we wtorek, też już odliczam z tym że maz nie chce poznać płci i nie wiem jak to ugryźć, bo mnie tak korci! A już przy poprzedniej dwójce on mi ustąpił, więc teraz ja bym musiała przystań na jego.. Zobaczymy ;) my już też choinkę mamy ubrana, bo córka obchodzi w poniedziałek swoje 4 urodziny i już bardzo chciała, a co do świąt to ja zawsze zbytnio się wzruszam w takich momentach.., a teraz to będzie nasze drugie Boże Narodzenie bez mojego taty, więc jestem przybita :( ale trzeba przetrwać.

Witam nowe mamy :) i gratuluję udanych wizyt. Pewnie odezwę się dopiero we wtorek po wizycie. Pozdrawiam!

Yhmm
Kurde bo jak pytam o wiek ciąży to różnie dziewczyny podają - raz tydz ciąży raz wiek płodu - stąd pytanie o cm bo to dla mnie miarodajne w miarę jest:p
Już teraz nie pamiętam dokładnie mogę ci sprawdzić jutro jak mi przypomniał ale na prenatalnym jak byłam to był 13 tydzień i chyba 4lub 5 dzień i maluch miał chyba coś koło 7 cm ale to dokładnie bym mogła ci powiedzieć jutro jak nie zapomnę więc możesz się przypomnieć to sprawdzę :-)

Znowu zaczynacie z jedzeniem! (swoją drogą wygląda smakowicie :D)
Ale nie od teraz mam smaka na makaron, więc na jutro zaplanowałam sałatkę makaronową - i brzuszek będzie szczęśliwy ;) Ale tak ładnie to to raczej nie będzie wyglądało...
Jeszcze sałatki z tuńczyka nie wykluczam na jutro plus kolejny dzień zupy rybnej z grzankami - cóż trzeba wykończyć wielki gar jaki zrobiłam :P

Znowu zaczynacie z jedzeniem! (swoją drogą wygląda smakowicie :D)
Ale nie od teraz mam smaka na makaron, więc na jutro zaplanowałam sałatkę makaronową - i brzuszek będzie szczęśliwy ;) Ale tak ładnie to to raczej nie będzie wyglądało...
Jeszcze sałatki z tuńczyka nie wykluczam na jutro plus kolejny dzień zupy rybnej z grzankami - cóż trzeba wykończyć wielki gar jaki zrobiłam :P
Kurde a ja miałam smaka ostatnio na tuńczyka i tak mnie koleżanka dietetyczka postraszyla:p że to najgorszy wybór! I raczej nie poleca, a se specjalnie rio mare kupiłam i dupa [emoji47][emoji24]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry