Stranger things jest niezły choć oglądałam lepszeJeśli lubisz takie klimatu polecam Ci 'stranger things'! Jest naprawdę warty obejrzenia
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Stranger things jest niezły choć oglądałam lepszeJeśli lubisz takie klimatu polecam Ci 'stranger things'! Jest naprawdę warty obejrzenia
To ja jeszcze polecam z seriali Black Mirror, The Crown, Narcos, a z polskich Belfer oba sezony i PaktA zobaczęDzięki
Tez oglądamy archiwumja nadrabiam thrillery, horrory. Głównie filmy, ale zaczęłam oglądać nowy sezon z Archiwum X na fox i "egzorcysta " , przymierzam się do Lucyfera od początku sezonu![]()
Jak podobało Ci się Narcos to spróbuj też Gomorrę, moim zdaniem świetnyTak gra o tron to wiadomo [emoji2] walking dead obejrzałam chyba 3 sezony i zainteresowanie opadł o. Spróbuję resztę proponowana [emoji6] Narcos oglądałam super, teraz na fali oglądam El chapo. Z polskich jeszcze obowiązkowo Wataha!
Nie martw się kochana u mnie na plusie już 8kg a apetyt ciągle wielki nic tylko bym jadła. Dobrze ze ostatnio smaku mam też na sałatę to może trochę przystopuje z tymi kg. Hihijak ja Wam zazdroszczę tych małych, zgrabnych brzuszków i mało, o ile w ogóle kg na plusie! jak któraś chętna to oddam coś z moich dodatkowych już 4kg! a swoim apetytem na słodkie (czekolada głównie) i sok pomarańczowy, który mi tak przez ostatni tydzień dopisuje też się chętnie podzielęja nawet normalnie nie piję żadnych soków...
Sałata może smakuje Ale potem wzdęcia nieziemskie....wstawilabym wam zdjęcie ale stwierdziłam że to sfałszowany brzuszek ...Nie martw się kochana u mnie na plusie już 8kg a apetyt ciągle wielki nic tylko bym jadła. Dobrze ze ostatnio smaku mam też na sałatę to może trochę przystopuje z tymi kg. Hihi