A dziewczyny jakie filmy/seriale oglądacie lubicie polecacie? Ja ciągle coś oglądam, już znalezienie czegoś do obejrzenia zajmuje mi minimum 15 min i nie jeste zwykle zadowolona. Co mnie interesuje lubię kryminały thrillery, filmy prawnicze, o lekarzach, filmy o kobietach.
W 100, a nawet w 1000% polecam
The Good Place - jeden z najgenialniejszych (i pozytywnych) seriali jakie widziałam ostatnio. Zdecydowanie poprawia humor. Tez na 100% polecam wspomniany już
Black Mirror (każdy odcinek to osobna historia, więc NIE polecam zaczynać od pierwszego odcinka pierwszej serii - jest mocno kontrowersyjny i nie do końca oddaje geniusz serialu - przynajmniej nie jako pierwszy oglądnięty odcinek, bo jak juz się wsiąknie w ten serial, to i ten pierwszy jest zdecydowanie wart przemyślenia), ale to zupełne przeciwieństwo - po seansie jest się mocno poruszonym, przybitym. Kolejny z listy jest
Grace and Frankie - świetny lekki serial, ale nieszablonowy. Drugi i trzeci sezon jest chyba nawet lepszy od pierwszego!
Suits - prawniczy, całkiem wartka akcja (no może nie jest to serial najwyższych lotów, ale mi oglądało się go bardzo przyjemnie

) wart obejrzenia choćby dla ubrań głównych bohaterów

Też polecam
Stranger Things, w sumie oba sezony. Mogłabym polecić jeszcze kilka seriali, ale te są chyba najfajniejsze

No, dobrze się jeszcze oglądało
True Detective