Angelika. Jadwiga
Aktywna w BB
Znamy płeć
będzie dziewczynka, czyli problem z imieniem z głowy bedzie Marysia
wg usg wychodzi 19+3 wg OM 20+1 postaram się załączyć wieczorem zdjęcie. Tak to wszystko dobrze", rozwija się prawidłowo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tez mam 8ego wizytęJa z waga 1.5kg na plusie. Cieszy mnie to bo w pierwszej ciąży na tym etapie miałam 8kg na plusie. Jedynie lekarka się śmieje że muszę mało jeść że w ogóle nie przybieram ale ja tak po prostu mam mogę jeść jak słoń i waga zawsze w miejscu.
Ja polowkowe mam 8 lutego, więc mam jeszcze trochę czekania.
Zrobiłam dzisiaj wielki gar grochowki na obiad bo miałam ogromną ochotę i w końcu moja maszyna zaczęła działać to zrobiłam parę rzeczy dla malutkiej
Cieniutkie spodenki + opaska![]()
Sukieneczka
![]()
Do tych spodenek też chyba jeszcze zrobię opaskę do kompletu
![]()
I ta najmniej udana sukienka bo maszyna strajkowala ostro
![]()
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Żołądek na pewno nie, bo w innym miejscu. A przez wcześniejsze bóle żoładka mam go juz zlokalizowanegoTo moze tez byc zoładek [emoji14] W pierwszej ciazy panikowalam, ze cos z sercem nie tak a okazywalo sie ze to zoladek daje podobne dolegliwosci, tym bardziej ze na tym etapie juz zaczyna byc sciskany.
I wlasnie taki ucisk czy rozsadzanie to moze wcale nie byc serce.
Ciecz nieniutonowska to mąka ziemniaczaka + woda. Jak jej się nie rusza ma płynną konststencję, a jak uderzy lubnaciska "twardnieje".Polecam zrobic dzieciom CIECZ NIENIUTONOWSKA , dla dzieci szkolnych też się sprawdzą jako ciekawy eksperyment.
A dla maluchów do typowego babrania mąka ziemniaczana + mydło w płynie, mieszamy aż powstanie gładka, nie lepiącą się masa...
Ja tez biore euthyrox. Dawka chyba odpowiednia, choć w sumie dawno nie badałam, więc w przyszłym tyg. sobie zbadam.Ja miałam problem z kolataniami serca od początku ciąży. Po dobraniu odpowiedniej dawki eutyroxu (miałam ciut za wysokie TSH, wiec dostałam profilaktycznie) od 3 tyg mam spokój. To była bardzo nieprzyjemna dolegliwość :/