reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Jestem jestem. Ostatnio coś źle się czuję i śpię calymi dniami. Bolą mnie lędźwie, duszno mi, mam migreny a dziś wywaliło mi zimno na ustach :/ (na szczęście już je miewałam)
Ja też miałam ostatnio opryszcze i zrobiłam sobie przeciwciał w igg i wyszło że przechodzilam...więc przestałam się stresowac ze tabletek nie brałam.

reklama
Ja też miałam ostatnio opryszcze i zrobiłam sobie przeciwciał w igg i wyszło że przechodzilam...więc przestałam się stresowac ze tabletek nie brałam.

Ja miewałam już wiele razy więc badań nie biorę. Za tydzień będe u mojej Pani Doktor to zapytam co dalej bo wiem że dla dzidziulka jest to niebezpieczne w pierwszych tygodniach życia a nie chciałabym jej zarazić

Fakt niby lista długa A aktywnych 1/2...

Dlatego osoba chętna do założenia wątku zamkniętego i zostania administratorką niech zbiera np w wiadomościach prywatnych osoby, kt chcą do zamkniętej grupy dołączyć.
Te, kt się nie odezwał do niej, no zostaną dodane..
To jak ktoś pisała, trzeba u administratora bb załatwić potem.
Wiec dajmy ileś tam czasu na te wiadomości, zglaszajmy sie do tej jednej dziewczyny i ona potem napiszę do admina.

Ja miewałam już wiele razy więc badań nie biorę. Za tydzień będe u mojej Pani Doktor to zapytam co dalej bo wiem że dla dzidziulka jest to niebezpieczne w pierwszych tygodniach życia a nie chciałabym jej zarazić
Mój lekarz poradził mi zrobienie przeciwciał igg bo widział że panikuje.. I sam powiedział że na tym etapie nie ma potrzeby faszerowac mnie tabletkami ...I fakt pozniej gdzieś czytałam że jak już się przechodzilo to (smarować mascia) i niebezbiecznie jest tylko w pierwszych tygodniach...Ja byłam po 21 tygodniu

Mój lekarz poradził mi zrobienie przeciwciał igg bo widział że panikuje.. I sam powiedział że na tym etapie nie ma potrzeby faszerowac mnie tabletkami ...I fakt pozniej gdzieś czytałam że jak już się przechodzilo to (smarować mascia) i niebezbiecznie jest tylko w pierwszych tygodniach...Ja byłam po 21 tygodniu

Ja mam skierowanie na krew ogólne badania i musze zrobić przed 31 stycznia więc na własny koszt zrobię dla świętego spokoju te badania i na wizycie lekarz będzie pewien co i jak ze mną

Ja mam skierowanie na krew ogólne badania i musze zrobić przed 31 stycznia więc na własny koszt zrobię dla świętego spokoju te badania i na wizycie lekarz będzie pewien co i jak ze mną
Ja zrobiłam samo hsv 1/2 igg żeby sprawdzić czy przechodzilam...igm już nie robiłam bo stwierdzilam że nie ma sensu bo widzę że mam na ustach[emoji16] zaplacilam 41zł wyniki na drugi dzień ....na igm czeka się 10 dni... pamiętaj że przeciwciala wytwarzaja się około 14dni od momentu wyjścia na ustach....więc nie wiem kiedy miałaś i czy jest sens zeby to robić?lepiej zapytaj lekarza.

Ja zrobiłam samo hsv 1/2 igg żeby sprawdzić czy przechodzilam...igm już nie robiłam bo stwierdzilam że nie ma sensu bo widzę że mam na ustach[emoji16] zaplacilam 41zł wyniki na drugi dzień ....na igm czeka się 10 dni... pamiętaj że przeciwciala wytwarzaja się około 14dni od momentu wyjścia na ustach....więc nie wiem kiedy miałaś i czy jest sens zeby to robić?lepiej zapytaj lekarza.

No dziś rano jak wstałam mi wyszło :)

reklama
Dziś mam taki super wolny dzień... :) Mam zamiar sporządzić sobie listy wyprawkowe. Takie ogólne. W tym tygodniu idę do brata na rekonesans co od nich będę mogła użyczyć dla Natalci, a co trzeba będzie na pewno kupić :) O ciuszkach w ogóle nie myślę, bo w ostatnim miesiącu urodziły 3 moje koleżanki i 3 dziewczynki na świecie moja będzie kolejna więc pewnie jakieś ciuszki od nich dostaniemy :) Mąż się śmieje , że będą kolejne psiapsiółki rosły :) Teraz będę się skupiać na produktach kosmetycznych, bo to tak czy inaczej trzeba kupić. A o reszcie będę myśleć dalej.
W przyszłym tygodniu idę do mojego gina, będzie USG, bo ma sprawdzać stan szyjki itp. Do tego mam zrobić tylko mocz ogólny, no i będzie przeglądał wyniki badań prenatalnych.

Do góry