Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.A to moje szybko widoczne krechy - haha i mimo bety nadal nie mogę uwierzyćZobacz media 718624Zobacz media 718623
Ale się wkurzylam. Już po mojej wizycie która się nie odbyła bo lekarz nie przyjechał a pani z recepcji nie mogła się niby do mnie dodzwonić pomijajac fakt ze nikt nie dzwonił. Zapisałam się do innego na środę
Queen_B to wcale nie irracjonalna! Wiele mam wstydzi się przed innymi powiedzieć co ja martwi bo boją się, że zostaną uznane za złe matki, a to nieprawda.. ja też, tak jak Ty, bardzo się bałam zmian we mnie po ciąży.. bałam się, że się niezaakceptuje. I faktycznie, mam na brzuchu niewielkie, naprawdę, cztery rozstępy. Był to dla mnie cios.. płakałam, że je mam.. A teraz? Nawet o nich nie myślę
Piersi po rocznym karmieniu wyssane z życia. Trudno, cały czas mówię mężowi, żeby zbierał na operację ;P
Czasami jestem złą mamą, bo jestem zmęczona, trace to swoje zen i brak mi cierpliwości na dramaty dziecka..
Ale nikt nie będzie lepsza mama dla Twojego dziecka gueen niż Ty. Mimo że nie będziesz czasami pewną czy robisz coś dobrze, ze będziesz miała dość i będziesz chciała wyjść i zostawić to w cholerę. Masz prawo tak myśleć nawet gdy Wasze maleństwo to cud bo jesteś człowiekiem ;*. Będzie dobrze! Wszystko to jest warte tego co Ciebie czeka
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi, że nie doszło do wizyty. A skąd jesteś? W wielkopolsce i lubuskiem problemy z zasiegami. My od wczoraj od 19:36 nie mieliśmy prądu ani ciepłej wody. Włączyli dopiero ok 12 dzisiaj. Masakra telefony nie działały, przedszkole nie czynne, nie miałam co z Młodą zrobić a do pracy trzeba iść.Ale się wkurzylam. Już po mojej wizycie która się nie odbyła bo lekarz nie przyjechał a pani z recepcji nie mogła się niby do mnie dodzwonić pomijajac fakt ze nikt nie dzwonił. Zapisałam się do innego na środę
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom