Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj. Termin mamy ten sam[emoji4]pozdrawiamWitam.
To i ja dołączę do czerwcowych mam. Zaczęłam 7. tydzień, termin wychodzi na 26.06, ale pewnie rozpakuje się wcześniej ( pierwsza ciąża 11 dni przed terminem, druga 19).
Na razie ciąża bez dolegliwości, z czego się cieszę, bo sporo pracy przy reorganizacji domu mnie czeka.
Mam dwóch chłopaków i pewnie trzeci się szykuje. Mieszkamy w DE.
Pozdrawiam wszystkie czerwcówki.
A ja odwrotnie. Modle sie żeby nie skończyło się cc[emoji12]Weronika Monika rozumiem Szok, ale niedługo przejdzie i będzie tylko samo szczęście. Mi się wydaje że przy dzieciach się człowiek odmładza
Widzę ze jest nas więcej na 20-21![]()
Ciekawe która pierwsza. Ja nie wyobrażam sobie inaczej niż Cc. Mam traumę po pierwszym Porodzie, który po 18 h w końcu skończył się cc. Wiem że połowa stwierdzi że o wiele lepsze dla dziecka jest w SN, ale nie dla mnie. Nawet nie chcę wspominać i myśleć. Miłego dnia
Weronika Monika rozumiem Szok, ale niedługo przejdzie i będzie tylko samo szczęście. Mi się wydaje że przy dzieciach się człowiek odmładza
Widzę ze jest nas więcej na 20-21
Ciekawe która pierwsza. Ja nie wyobrażam sobie inaczej niż Cc. Mam traumę po pierwszym Porodzie, który po 18 h w końcu skończył się cc. Wiem że połowa stwierdzi że o wiele lepsze dla dziecka jest w SN, ale nie dla mnie. Nawet nie chcę wspominać i myśleć. Miłego dnia
Witam.
To i ja dołączę do czerwcowych mam. Zaczęłam 7. tydzień, termin wychodzi na 26.06, ale pewnie rozpakuje się wcześniej ( pierwsza ciąża 11 dni przed terminem, druga 19).
Na razie ciąża bez dolegliwości, z czego się cieszę, bo sporo pracy przy reorganizacji domu mnie czeka.
Mam dwóch chłopaków i pewnie trzeci się szykuje. Mieszkamy w DE.
Pozdrawiam wszystkie czerwcówki.
Ja na odwrót - mam nadzieję, że nie skończy się CC, tego się najbardziej boję. Oba poprzednie porody miałam szybkie, ale mega bolesne. Bóle krzyżowe przy skurczach itd. Ale nie zdążyłam się nawet porządnie zmęczyć a dziewczynki już były na świecie. Teraz też nie wyobrażam sobie inaczej.
Witaju mnie też 3 ciąża, mam dwie dziewczynki i teraz nadzieje na synka
![]()