Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
muszę się rozejrzeć po sklepach bo nic nie wiem w temacie tego sprzętu. wcześniej poprostu wrzuciłam wszystko do dużego blendera i tyle. A te soli to wychodzą takie gęste zawiesiste czy jak ż sokowirówki ?Myśmy sobie rozbili na raty i nie żałujemy.
To cudo wycisnie sok z jarmużu, szpinaku, pietruszki... poradzi sobie nawet z migdałami![]()
Jeśli ktoś ma sokowirówke i ona działa to ekstra, ale jeśli ktoś chce kupić i się zastanawia to polecam wyciskarke. Jest droższa ale bardziej wydajna, soki zdrowsze, bardziej wartościowe bo WYTŁACZANE przez ślimak a nie ścierane na tarce, dlatego ma więcej wartosci odżywczych, podczas robienia nue podgrzewać sie, można dłużej trzymać w lodówce... no i mnie bardziej smakują z wyciskarki niż z sokowirówki, na prawde czuć różnicepolecam [emoji813]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Sok z sokowirówki jest bardziej "wodnisty" a z wyciskarki taki "gęsty".muszę się rozejrzeć po sklepach bo nic nie wiem w temacie tego sprzętu. wcześniej poprostu wrzuciłam wszystko do dużego blendera i tyle. A te soli to wychodzą takie gęste zawiesiste czy jak ż sokowirówki ?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój ginekolog mówił że jak będzie mnie bardzo podrzusze bolało to mam wziąć 2 zwykle no-spy co 8 h na razie wzięłam 4 tabletki Ale nie jednego dnia.Ja usłyszałam od lekarza, że w razie mocnych boli można wziąć nospe max, żeby jak to określił "nie wypluc" ciąży. Póki co raz się poratowalam bo mnie wystraszył. Jeśli bardzo boli może też weź jedną tabletkę.