• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2018

@tymtyrymtym ja nie wiem czemu ale wole mówić po pierwszej wizycie w pierwszej ciąży tez tak zrobiłam tylko miałam ja w 7 tc a teraz będę mieć w 10tc bardzo ciężko mi nie mówić moim rodzica bo oni wiedzą że chcemy drugie i nie mogą się doczekać aż powiem ze jestem w ciąży :) w sumie moi dziadkowie tez nie mogą się doczekać kolejnych prawnukow [emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie prawie wszyscy wiedzą jeszcze tylko kilka koleżanek bliższych którym chcę osobiście przekazać nowinę. Nooo i nie wie szef, jego chcę powiadomić po prenatalnych.

Ja akurat bylam w Polsce kilka dni po tym jak nasikalam na test, wiec rodzice I tak by sie zorientowali co sie swieci, bo u nich zawsze jakies winko jest I ciezko by bylo sie wymigac jakas konkretna wymowka:) ale przy tej okazji zbadalam sobie krew i poszlam do gina na skan. Ciaze potwierdzil I wszystko bylo ok. Teraz czekam tu u siebie w UK na pierwsza wizyte I chce w koncu zaczac spotkania z polozna.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

To ja mam o tyle łatwiej ze do Pl dopiero na święta wiec z rodzicami jedynie przez Skype bo tak to bym w życiu tyle czasu tego nie potrafiła ukrywać

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

My czekamy do stycznia, żeby powiedzieć. Na razie wie tylko moja przyjaciółka. Oczywiscie znajomi pytają czemu nie piję i wymyśliłam sobie wymówkę, że robię bezalkoholową dietę, która ma mi pomagać na egzemę z którą się meczę od lat.

Ja caly czas czekam na wizyte, denerwuje sie bo juz bym przynajmniej chciala znac date. Bylam u swojego GP, ale ze chce rodzic w szpitalu ktory nie lezy w moim obrebie geograficznym to sa jakies inne procedury I to trwa. Od wczoraj jestem w 10tc I tak na prawde zadnego badania jeszcze nie mialam...

Ja jestem w 11 i oprócz moczu i tak i ft4 nie miałam żadnego badania...W tym tygodniu po wizycie nadrabiam...

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

A masz juz umowione USG? Ja juz bylam u poloznej z probka moczu ponad tydzien temu, ale jak powiedzialam na ktory szpital sie zdecydowalam to babka powiedziala ze musze sie przepisac I nie zrobi mi teraz badan... I tak czekam na wizyte dalej ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry