taaa, syna maA jakie ona ma "wlasne " doswiadczenie? No chyba ze syna ma
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
taaa, syna maA jakie ona ma "wlasne " doswiadczenie? No chyba ze syna ma
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Że co??? Raczej dla nowoczesnych, świadomych mam i nie leniwych bo BLW= mega bałagan, szczegolnie na początku, dlatego dużo osób wybiera papki bo dają dziecku łyżeczką, utrą buzię i mają spokój i czysto.To sposób karmienia dziecka dla leniwych rodziców
Podobnie jak kp.
Ja właśnie tez jutro oglądam. Jak dobry to biorę. Cenowo wielka okazja.Ja wypatrzyłam wózek w fajnej cenie i jutro idę go zobaczyć. Jak stan będzie taki jak na zdjęciach to już kupię. Przy pierwszym dziecku do końca nie wiedziałam jakie są moje oczekiwania do wózka. Teraz już wiem czego szukam i jak znajdę w atrakcyjnej cenie to biorę :-)
Icandy peach@agakomo zdradź co to za wózek
Ja dzisiaj jakaś masakra, od połowy nocy bolało mnie w krzyżu i brzuch bardzo ściskał, jak w tygodniu przed zrobieniem testu. Ale nie wzięłam nic przeciwbólowego, twarda jestem [emoji14] mąż farmaceuta za dużo mi gada o tych lekach, niby nospe można ale przez łożysko przenika więc co to za pewność. Jeszcze w gości pojechaliśmy.... Teraz na szczęście przestałoidę na Rolnika
![]()
Miłego wieczorku!
Pierwsze slysze o BLW , musze sie doksztalcic. A ze bede bardzo "leniwa" to pewnie sie zainteresuje....Że co??? Raczej dla nowoczesnych, świadomych mam i nie leniwych bo BLW= mega bałagan, szczegolnie na początku, dlatego dużo osób wybiera papki bo dają dziecku łyżeczką, utrą buzię i mają spokój i czysto.
A kp dla leniwych mam?
Chyba dla nie egoistycznych, dbających o dziecko a nie o siebie, świadomych jakie korzyści niesie to za sobą w porównaniu z mm.
Myślę że z Twojej strony ten wpis to był żart jednak..
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom