Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Uwazaj u mojego siostrzenca malinowy jezyk plus wypryski w buzi to byla szkarlatynaMoje piersi na początku swedziały, a teraz już rzadko, powiekszyły się to fakt.
A głowa mnie bolała 5 dni pod rząd, myślę że już koniec.
Córka ostatnio mega marudna, wczoraj zaczęła gorączkować więc już wiem skąd a do tego chyba opryszczka w buzi się jej zrobiła, musimy jechać do lekarza
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie wróciliśmy z przychodni, moje podejrzenia się sprawdziły opryszczkowe zapalenie gardła... ;/Uwazaj u mojego siostrzenca malinowy jezyk plus wypryski w buzi to byla szkarlatyna
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
I jak to się leczy?Właśnie wróciliśmy z przychodni, moje podejrzenia się sprawdziły opryszczkowe zapalenie gardła... ;/
Yyy jak lubi takie niespodzianki, to czemu nie [emoji16] Pytanie czy się da? [emoji23]Nam tak samo dr w tym 12 tyg powiedział że za szybko na płeć, ale jemu wygląda na dziewczynkę, a my bardzo chcieliśmy córkę i się sprawdziło
Dziewczyny powiedzcie mi co mam zrobić? My USG to 1sze genetyczne mamy w urodziny męża, on wie że coś planuje na ten dzień, ale nie mówiłam mu że wtedy są badania...
Wmawiam mu że muszę zadzwonić się umówić i że wypadną na początku grudnia...
Chodzi i pyta co planuje a ja twardo nie mówię i myślałam nawet żeby wsadzić go do auta zawiązać oczy i nie mówić do końca... Taki suprise
Co Wy na to??
Zalezy od lekarza.I jak to się leczy?
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
No dałoby się bo równie dobrze ja mogę prowadzić autoYyy jak lubi takie niespodzianki, to czemu nie [emoji16] Pytanie czy się da? [emoji23]
Mój to chyba by był przerażony, bo on nigdy nie wie co mi może do łba strzelić [emoji23]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom