Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tak mam. Pół godz gotowania bądź stania przy czymś i musze się kłaść. Tak mnie boli, noga mi sztywnieje. Nie wiem czy to jest związane z poluźnieniem wiązadeł. Daj pls znać co powiedział lekarzHej, a ja się wczoraj dowiedziałam, że szwagierka też jest ciąży, ale termin ma na lipiecmoje mdłości nic nie mijają, kupiłam nawet te tabletki które tu byly polecane ale nie pomagają., na dodatek strasznie boli mnie mięsień bądź kość w posladku? Czy któraś tak ma bądź miała w poprzedniej ciąży..? Czasem wstać nie mogę bo tak boli. Zobaczymy co lekarz na to, muszę czekać do poniedziałku, chciałabym L4
![]()
Co z Wami?Ja jestem 92.
Idę do szpitala, zaczęłam plamic.. mam krwiak
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
oczywiście, już dawno o tym pisałam, jak "rozpaczałyście", że jesteście wiekowe
tak samo: usg +pappaJa to i to
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
i tu się mylisz, nawet z 7 z przodu są![]()
podobno mozna.ja pytałam , bo ja to czasem chodzić nie mogę no a praca chodząca raczej. można ponoć i rozgrzewające i chlodzaceTeż odczuwam takie bóle, zdaje się że i u mnie może być to rwa kulszowa... Boli przy kości ogonowej i się rozchodzi ten ból, najbardziej wieczorem, kiedy się przekręcam w łóżku. Już przed ciążą zdarzały mi się takie epizody, pomagały plastry rozgrzewające, teraz nie jestem pewna czy mogę ich używać, za tydzień zapytam lekarza.
@Mecenasowa27 postaram się wrzucić po pracy![]()
Ja się pochorowałam. Ide na 16.30 do internisty. Muszę się wykurować, odpocząć.
Ale Wy dziewczyny młodeja '88, ale to moja 3 ciąża.
Dzisiaj umieram. Nie mam siły wstać z łóżka, niedobrze mi i słabo.
Ja też 87, ale dziecko trzecie. Spokojnego dnia!Ja jestem 87 i to dopiero moja 1 ciąża
Ja też 87 a dziecko będzie 2gie mam nadziejęJa też 87, ale dziecko trzecie. Spokojnego dnia!