Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładniea co do kolczyków u niemowlaków, to ja bym nie zrobiła, bo nie widzę sensu, walorów estetycznych nie dostrzegam, a ryzyko jest. ja jestem z opcji, że niektóre decyzje dzieci mogą/ powinny podejmować same, jak będą na to gotowe
a w którym tygodniu jesteś? pod koniec pierwszego trymestru dużo objawów ustępuje. u mnie cycki też już się zrobiły " normalne" tylko zostały większe, a z maluszkiem jest wszytko OKWitam.czytam ale na pisanie nie mam siły.od piątku rycze.chyba coś jest nie tak.żadnych objawów ciąży nie mam.piersi jakieś normalne się zrobiły a były takie pelne i bolace.na szczęście żadnego plemienia nie m.za tydzień wizyta u gin.chyba oszaleje z nerwów przez ten tydzień.jutro mam wizytę u genetyka.
Co do przekluwania uszu to u mnie córka sama chciała.miała wtedy 4lata.sto razy ją pytałam czy aby na pewno ale nie zmieniła zdania.koleżanki w przedszkolu nosiły kolczyki i też chciała.u nas ładnie się goilo.octaniseptem psikalam.
Znam Twój bol.Witam.czytam ale na pisanie nie mam siły.od piątku rycze.chyba coś jest nie tak.żadnych objawów ciąży nie mam.piersi jakieś normalne się zrobiły a były takie pelne i bolace.na szczęście żadnego plemienia nie m.za tydzień wizyta u gin.chyba oszaleje z nerwów przez ten tydzień.jutro mam wizytę u genetyka.
Co do przekluwania uszu to u mnie córka sama chciała.miała wtedy 4lata.sto razy ją pytałam czy aby na pewno ale nie zmieniła zdania.koleżanki w przedszkolu nosiły kolczyki i też chciała.u nas ładnie się goilo.octaniseptem psikalam.
U nas 420 genetyczne z kappa, bez 210.Ja mam nadzieję, że będę miała drugiego chłopca i temat kolczyków, sukienek, kokardek, gumek, opasek itp, itd - mnie ominie[emoji28]
W środę mam drugą wizytę. Podejrzymy malucha. Chciałabym dostać skierowanie na USG genetyczne, ale wiem ze mi nie przysługuje więc raczej jest to chyba niemożliwe. Poza tym w przychodni do której chodzę, robią ponoć te USG najlepiej w Wwie. Przynajmniej tak było przy poprzednim dziecku. Tylko to prywatna więc trzeba płacić. Znając życie, za samo USG zażyczą sobie ok 350zl. Ehh
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom