Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też mnie swedza Ale brzuch bardziej i tył pleców smaruje się dwa razy dziennie balsamem,olejem kokosowym..bo bym nie wyrobila od drapania mam czerwone pregi...dzidzia rośnie....mnie nie bolą, ale strasznie ostatnie dni swędzą. pewnie szykuje się zmiana stanika na większy...

mówisz i maszNie no wiadomo ze osobno każdy wątek. Bo zaraz będzie bałagan.
TERMIN PORODU:: 31.05.2018
Mnie też znów swędzą, jak na początku...mnie nie bolą, ale strasznie ostatnie dni swędzą. pewnie szykuje się zmiana stanika na większy...
Ja tak samoJa mam chrzesnice sandre[emoji5]
TERMIN PORODU:: 31.05.2018
To u mnie na odwrót - bardzo byliśmy nastawieni na chłopaka, a tu w Wigilię okazało się, że na 99% dziewczynka... Małżonek zachwycony - mówi, że tak naprawdę zawsze było Mu obojętne, a ja juz powolutku też przyzwyczajam się do tej myśli
Za to imię to istna enigma (dla chłopaka mieliśmy już wybrane) - żadne dziewczęce się nam wspólnie nie podobają![]()
Moja koleżanka urodziła niecały rok temu chłopca i nazwała Grześ. U nas póki co jeszcze nie mamy jakiś typów. Mój by chciał Sebastian ale mi się nie podoba, obojgu nam się podoba za to Aleksander ale też jeszcze kwestia do rozważenia. Póki co to nawet się nie zastanawiamy, a do brzuszka mówię niuniek. Dla dziewczynki mieliśmy wybrane imię Basia :-)Mi się dużo imion dla dzieci podoba i chyba bym musiała mieć po kilka z każdej płci żeby się zdecydować, ale przez to że mąż też ma prawo głosu to pole się zawęża![]()
Dla dziewczynki podoba mi się Aniela, Arleta, Dobrusia, Jadwiga, Matylda, Elena, Inka, Wanda, bedzie najpewniej Matylda.
Dla chłopca Cyryl, Edward, Hubert, Kosma, Ludwik, Ryszard, Witold. Miał być Ludwik, ale teraz stawiamy na Huberta![]()
@Mecenasowa27 pamiętam że miałaś brać od lekarza zwolnienie wstecz, wystawił Ci bez problemu? Idę do lekarza we wtorek a potrzebuje zwolnienia od poniedziałku
Ja mam jakiś problem z zalogowaniem się by wypisać się w tym linku więc napiszę tutaj. Mam termin na 24 maja więc nie wiem czy chcecie mnie tam uwzględniać w liście.