Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wg om wychodzi mi bodajże 19+3 a wg usg prenatalnego okazało się że dziecko jest o prawie tydzień starsze więc ja liczę wg usg czyli dzisiaj już 20+2. Lekarz mój ostatnio liczył wg om i zalecił mi wtedy zrobić afp krew trzeba robić w danym.tygodniu ciazu i pytał mnie kiedy dokładnie pójdę zrobić to badanie bo musi wpisać tydzień ciąży na skierowaniu i najpierw liczył wg om ale mu zwróciłam uwagę że wg badania prenatalnego dziecko jest starsze o tydzień to zmienił mi na skierowaniu bo on o tym zapomniał. Ale nie mówił jak prawidłowo liczyć chociaż wg mnie wg usg.Powiedz mi, czy to 20+1 wychodzi Ci z terminu porodu z USG czy z OM? Bo w sumie mi nadal ginekolog podaje że mam (wczoraj) 19+1, mimo że wg USG genetycznego powinno być 19+6... Nawet pytałam pani ginekolog którą datą się mam sugerować i Ona powiedziała, że to nie ma znaczenia, bo to tylko 5 dni różnicy
I mam do Was dziewczyny jeszcze jedno pytanie (tak to jest jak jest pierwsza w nocy i człowiek spać nie może - myślenie o głupotach): czy lekarze prowadzący zlecali Wam już na tym etapie wymazy z pochwy, szyjki macicy, cewki moczowej i posiew moczu?
Oj spokojnie [emoji3] ja też nic nie mam. Znaczy właściwe mam dwa sliniaczki, smoczek i 2 pieluszki [emoji16] także na bogato[emoji6] że wszystkim czekam do polowkowych aż będę wiedziała kto w środku, a poza tym tak mi się ciągle wydaje że jeszcze kupa czasu przede mna że wszystkim zdążę
Ja też nic nie mam, jest mnóstwo czasu, na wiosnę też są promocje i wyprzedaże więc też na pewno uda się kupić coś w fajnej cenie
Ja nie mam nic i zamierzam zabrać się za to w marcu
to prawdaJa też nic nie mam, jest mnóstwo czasu, na wiosnę też są promocje i wyprzedaże więc też na pewno uda się kupić coś w fajnej ceniemoja mama mówiła że kiedyś nie kupowalo się nic przed porodem, dopiero jak dziecko było na świecie, moim zdaniem jest jescze trochę za wcześnie
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom