• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2018

A dziewczyny jakie filmy/seriale oglądacie lubicie polecacie? Ja ciągle coś oglądam, już znalezienie czegoś do obejrzenia zajmuje mi minimum 15 min i nie jeste zwykle zadowolona. Co mnie interesuje lubię kryminały thrillery, filmy prawnicze, o lekarzach, filmy o kobietach. :)

reklama
Ja po wizycie...powiedzmy że to było polowkowe...chociaż z opisów jak u niektórych to wygląda nie powiedziałabym że to to było polowkowe...
Mam potwierdzona dziewczynkę 380gram...
Ponoć ok ale nie powiem że mnie uspokoił bo wyobrażałam sobie ta wizytę inaczej...A i mam infekcje dostałam jakiś krem z aplikatorem...wyniki moczu,krwi i żelaza ok

Ja po wizycie...powiedzmy że to było polowkowe...chociaż z opisów jak u niektórych to wygląda nie powiedziałabym że to to było polowkowe...
Mam potwierdzona dziewczynkę 380gram...
Ponoć ok ale nie powiem że mnie uspokoił bo wyobrażałam sobie ta wizytę inaczej...A i mam infekcje dostałam jakiś krem z aplikatorem...wyniki moczu,krwi i żelaza ok

Dlaczego takie udawane połówkowe? Co Cie zaniepokoiło?

A dziewczyny jakie filmy/seriale oglądacie lubicie polecacie? Ja ciągle coś oglądam, już znalezienie czegoś do obejrzenia zajmuje mi minimum 15 min i nie jeste zwykle zadowolona. Co mnie interesuje lubię kryminały thrillery, filmy prawnicze, o lekarzach, filmy o kobietach. :)

ja nadrabiam thrillery, horrory. Głównie filmy, ale zaczęłam oglądać nowy sezon z Archiwum X na fox i "egzorcysta " , przymierzam się do Lucyfera od początku sezonu :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry