Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki ZUZA.80 też idę sama, ale w sumie się cieszę może dowiem się płeć@Angelika. Jadwiga trzymam kciuki za dzisiajja niestety muszę iść dzisiaj na połówkowe sama, bo męża jelitówka rozłożyła
trochę mam doła z tego powodu, ale oby z maluszkiem było wszystko ok
Nie dziwie się, ja mam połówkowe za tydzień i też nie mogę się doczekać.Dzis zaczynam 19 tydzień i CHYBA wczoraj poczułam maluszka. Jakby coś przepłynęło pod pępkiemcieszę sie jak głupia! Do połówkowego jeszcze 10 dni ale juz nie mogę sie doczekać. Miłego wtorku.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tak mam! Od czasu do czasu jakbym czuła serce szczególnie jak leżę na prawym boku albo jakoś niewygodnie siedzę, ale nie wiem do końca czy to maluszek czy któraś z moich tętnic... Jeśli to dziecko, to znaczy że coś się dzieje?Kurde chyba czuję serducho. Nie pierwszy raz w tej ciąży. Nie boli, ale ewidentnie czuje, że coś się dzieje. Miałyście tak?
Normalne bo serce jest bardziej obciążone, pompuje wiecej krwi niż zazwyczaj..Kurde chyba czuję serducho. Nie pierwszy raz w tej ciąży. Nie boli, ale ewidentnie czuje, że coś się dzieje. Miałyście tak?
W poprzednich ciazach nigdy tak nie miałam, więc dlatego mam watpliwości... Jednak starośc nie-radośćNormalne bo serce jest bardziej obciążone, pompuje wiecej krwi niż zazwyczaj..
Ale jakbyś miała zawroty głowy, albo jakby np Cię zaciskało to zgłoś się do lekarza.