Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie niestety nie ma w mieście więc chyba będę musiała przez neta albo ewentualnie w smyku ale to też w innym mieścieDziewczyny, co do kocyków to polecam zapolować na ładne modele w TK Maxie, jeśli macie u siebie w mieście. Czasem można tam trafić na niezłe perełki![]()
Płatki migdalowe na zgage? Hmm nie słyszałam ale muszę spróbować. Mam tylko takie migdały obecnie w szafce myślisz że też może być?Płatki migdałów bez soli przy łóżku [emoji6] W pierwszej ciąży tak ostatni trymestr przeżyłam [emoji16]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak migdały nie pomogą spróbuj rennie. Jest bezpieczny w ciążyJa nigdy wcześniej nie miałam pojęcia co to jest zgaga. Ale teraz wydaje mi się ze ja właśnie mam. Tylko tez jest trochę dziwna bo najpierw zazwyczaj mi się okropnie odbija i wtedy zaczyna coś mi się cofać i pali przelyk
Ja jeszcze nigdy nie miałam opryszczki i mam nadzieję, że w ciąży się nie przyplata...
Dziewczyny, a do USG polowkowego muszę coś brać ze sobą odnoście ciąży czy tylko kaskę ?![]()
Na 12. Jakoś dotrwam do tego południa biorąc pod uwagę że w niedzielę wieczorem dopiero wrócimy do domu po tygodniowym wypoczynku.Mam na 9:10A Ty?