Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć dziewczyny! Trochę mi się zeszło, ale postanowiłam wczoraj dołączyć do grupy czerwcówekmy mamy termin na 4.06 także w sam raz
Gratuluję Wam wszystkim i już nadrabiam wszystkie zaległości![]()
Cześć dziewczyny! Trochę mi się zeszło, ale postanowiłam wczoraj dołączyć do grupy czerwcówekmy mamy termin na 4.06 także w sam raz
Gratuluję Wam wszystkim i już nadrabiam wszystkie zaległości![]()
i czy tylko ja nie mam tej linii na brzuchu, nic a nic, nawet cienia linii? Ja mam jutro polowkowe, jak wyjdę od lekarki to dam Ci znać czy będę miała coś o moczowodach.Ponawiam prośbę i pytanie, czy na połówkowym usg miałyście w jakiś sposób określone coś odnośnie moczowodów?
Ponawiam prośbę i pytanie, czy na połówkowym usg miałyście w jakiś sposób określone coś odnośnie moczowodów?
Ja miałam się urodzić 5 czerwca ale pospieszylam się i urodziłam się 28 maja, więc jest szansa że mała urodzi się akurat w dzień mamyNo to mamy to samo bo ja termin mam niby na 06.06 ale mała jest kilka dni starsza![]()
No ja sobie dedline na poród wyznaczyłam na 21-26 majw pracy się ze mnie smieją że nawet teraz mam termin swój [emoji14] 21 maj to urodziny mojego B a 26 to dzień matki a ja powiedziałam że w tym roku na dzień matki zostanę matką i koniec
![]()
Witajcie
U mnie dziś dzień szczególny6 lat temu o tej porze leżałam na porodówce i czekałam na mojego synka
Czas leci niesamowicie szybko, czasami chciałabym na chwilę go zatrzymać i żeby to moje dziecko nie bylo jeszcze takie samodzielne, dorosłe
U mnie zaczeły się w nocy skurcze przepowiadające, zapomniałam jak to jest i się wystraszyłam. Brzuch mi stwardniał i lekki skurczybyk..
Dziewczyny czy któraś ma bolączki brzucha? Boli mnie pod żebrami prawy bok. Uczucie jak łapie kolka jak biegało się. Dzisiaj całą noc męczyłam się nie mogłam spać to siedziałam na poduszczkach, bo każdy obrót to ten ból się nasilał..to już taki drugi epizod w ciągu miesiąca.