Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bobowozki bardzo fajne sklepy, można na ich stronę wejść, jak szukaliśmy następnego fotelika dla córki to te sklepy najlepsze ceny miały, nawet jak się ceny w sklepach internetowych porównywało.Podobno na Gromadzkiej jest dobra hurtownia ze wszystkim - maja i wózki i foteleliki. My się tam wybieramy, ale dopiero za jakiś czas.. Wózek i fotelik i tak będziemy kupować pewnie w okolicach kwietnia/maja... I na Mogilskiej jest jeszcze sklep Bobowozki, tam na wysokości Parku Lotników w takich nowych blokach przy ulicy na parterze. W Entliczkach ponoć jest bardzo kiepska obsługa, więc nawet się tam nie wybieraj po doradztwo, bo raczej go nie dostaniesz![]()
podpytałam jeszcze siostrę - przed porodem położna sprawdzała bicie serduszka dziecka, zostawiła jakieś broszury, ulotki, doradztwo w zakresie diety, higieny, wywiad środowiskowy, opieka położnicza w sensie, że jak coś tam się działo to mogła do niej zawsze zadzwonić zamiast od razu do lekarza i upewnić się czy położna pomoże czy konieczna jest wizyta u jej ginaLap_ciuch, do mnie położna po porodach przychodziła tak ze 4 razy i tyle. A słyszałam, że przed porodem też się nam należy, żeby przyszła. Nie wiem w sumie po co !? Zbada np. tętno dzidziusia ? I gdzie to się załatwia !?
JasneLap_ciuch, to daj znać jak się dowiesz i dopytasz o wszystko![]()