Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O tak również polecam Kasie[emoji106] ja robiłam 3 BIT-a i wyszedł rewelacyjny , prosty bez pieczeniaDziewczyny, spróbujcie zrobić sernik z przepisu, który na youtube wstawiła dziewczyna co się nazywa Opolanka Kasia (wystarczy w wyszukiwarce wpisać sernik Opolanka Kasia) - po latach prób i samych błędów, bo NIGDY sernik mi nie wyszedł, zrobiłam z tego przepisu prawdziwe arcydzieło sernikowe na kruchym spodzieKalorii to miało chyba milion, ale lepszego sernika jeszcze nigdy nie jadłam, a przepis całkiem prosty
No i to jak uroczo „goda” po śląsku
![]()
Muszę Was nadrobić ale ostatnio z racji przygotowania do remontu czasu coraz mniej. Wczoraj mnie olsnilo ze zostalo mi jeszcze 12 tygodni ciąży... a ok 2-3 tyg potrwa remont, później sprzatanie po remoncie, ukladanie tegi wszystkiego. W miedzyczasie musze wybrac starszakowi zerowke, do tego dojda swieta, starszaka urodziny - 25 osob (dzieci w wieku 5-7 lat) w sali zabaw, a gdzie prasowanie i układanie ciuszkow?
Wczoraj jeszcze dostalismy zaproszenie na wesele 26 maja. Moze sie uda wybrac... a prosto z imprezy na porodowke ;-)