Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O kurde tyle imprez.U nas aż cztery komunie- pierwsza pod koniec kwietnia, tydzień później podwójna komunia synów moich obydwu siostr - w tym mój chrześniak i znów tydz później komunia chrześniaka męża.
W czerwcu ominą nas dwa wesele23 i 30 czerwca, bo jak to na wesele z noworodkiem
do przyjaciółki na pewno do kościoła pojedziemy...
Lekarz mi proponował drugą CC. Wskazanie jedynie takie, ze juz jedną miałam i dał mi wybór CC czy SN.Dziewczyny, które piszecie, że będziecie mieć planowane cc, czy to ze wzgledu na wskazania lekarza?
Sent from my SM-A520F using Forum BabyBoom mobile app
O kurde tyle imprez.
My w tym roku tylko chrzciny synka i wesele kumpeli w połowie września więc na spokojnie[emoji16]
Mało tego..pod koniec maja siostra tej jednej przyszłej panny młodej organizuje jej w tajemnicy jakiś super extra wieczór panieński, nawet wydarzenie na fb utworzyła, aż mi smutno, ona u mnie była, a ja? 38/39 tc wtedy![]()
Ale chrzciny bardziej w niedzielę to chyba powinno się coś znaleźć tzn ja w ogóle o tym jeszcze totalnie nie myślę. Chrzciny to może sierpień wrzesień nie wiem sama jeszcze. Ale mam dwie opcje bo albo u mnie w parafii i kilka minut od kościoła mam fajną restauracje z dob rym jedzeniem. Albo tam gdzie braliśmy ślub w Lesniowie, i stamtąd na salę na której mieliśmy wesele byłoby to superEj powiedzcie mi jak to wygląda ze chrzcinami.
Kiedy się bierzecie za rezerwację, jak ustalacie termin? My chrzciny bedziemy robić na pewno w lokalu, a będzie to lipiec bo poród koniec czerwca... weselny czas.. boje sie, ze nic nie znajdziemy [emoji14]
![]()
Dziewczyny, które piszecie, że będziecie mieć planowane cc, czy to ze wzgledu na wskazania lekarza?
Sent from my SM-A520F using Forum BabyBoom mobile app