Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja 170 i chcę mieć bąbla mniej więcej na wysokości bioder, może ciut wyżej
Tak espiro next avenue i manhatan to te same bajery tylko inny design, materiały no i cena.
Nam teściowa kupiła w PL, już do nas jedzie. Przeczytałam opinie w necie, ona go obejrzała na żywo. Tutaj te wózki w ogóle mi się nie podobają a jak coś jest godne uwagi to ceny są absolutnie z kosmosu. Poza tym już miałam serdecznie dosyć wybierania wózka, przy pierwszym dziecku trudno mieć sprecyzowane wymagania... i tak jak ciuszki i inne pierdółki uwielbiam wybierać tak wózek i fotelik przyprawiał mnie o ból głowy. Ostatecznie wzięliśmy Bebetto Vulcano i fotelik Maxi Cosi Pebble. Trudno, będzie co ma być [emoji1]A co myślicie o kupnie wózka w ciemno? Napalona jestem jak szczerbaty na suchary na trailza, ale nie mogę to nigdzie znaleźć stacjonarnie, żeby obejrzeć, poprowadzić itd
Ja bym sie nie zdecydowała.A co myślicie o kupnie wózka w ciemno? Napalona jestem jak szczerbaty na suchary na trailza, ale nie mogę to nigdzie znaleźć stacjonarnie, żeby obejrzeć, poprowadzić itd