Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Brzuch i tam na dole smaruje tą oliwką dla kobiet w ciąży z babydream für mama. Jest rewelacyjna bo bardzo długo utrzymuje nawilżenie. Nigdy mnie nie zawiodła. A przed smarowaniem krótki suchy masaż na sucho naturalną szczotką i może dlatego ta linia taka słaba bo ten masaż pełni role delikatnego peelingu. Czasem też olejku z awokado używam no i skóra wydaje się ok. Ale zobaczymy po porodzie jaki flaczek zostanie i kiedy się wchłonie. Czy w ogóle...po trzecim.
Ja wczoraj wydałam w gemini 505zlJa dzisiaj wydałam 450zl na zakupy w aptece Gemini i allegro [emoji33] a jeszcze kilku rzeczy brakuje jak pampersy,chusteczki nawilżane, butelka itp... Nie ogarniam już tego. Dla siebie do porodu praktycznie już wszystko mam, więc jest postęp [emoji14] w maju chciałabym już wszystko mieć wyprane, poprasowane i poukładane.
Co do linii na brzuchu też jeszcze nie mam, ale za to brzuch rośnie w oczach [emoji32]
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom