• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Mi aplikacja pokazuje 42 dni a tu już jutro strzeli 3 tygodnie jak Bąbel jest po tej stronie brzucha :P. Waży już 3100, 5 posiłków z 8 to moje mleko. Niestety dalej dostaje mleczko przez sondę, nie umie jeszcze skoordynować ssania - połykania - oddychania w tym samym czasie. Próbują mu dawać tak po 10 - 15 ml z butelki, ale biedaczek ulewa po każdej próbie :(. Poza tym wszystko ok, robi się coraz cudowniejszy ;). Nawet się uśmiecha przez sen <3

reklama
Motyl_ek, super synuś już waży. Jejku to już 3 tygodnie zleciały ?? Może niedługo go wypiszą do domku ?

angela21_21, ciekawe ile corcia jeszcze podrośnie do terminu. Chyba będzie duża ;)

emer185, hehehe no tak nie raz też mam dlatego zawsze w tel zapisuje co potrzebuje kupic, bo wiem, że na pewno zapomnę :p

Ja dzisiaj w nocy znowu miałam takie dziwne bóle w podbrzuszu, ale już silniejsze, trwały z minutę ale jak zmieniałam pozycję to ustawały. Dzisiaj to czułam jakby mi ktoś taką grubą szpilę wbijał w podbrzusze, ale do zniesienia. Cały czas powtarzałam że to pewnie ułamek bóli porodowych :)
Jeszcze z 3-4 tyg bym chciała być w dwupaku ze względu na przeprowadzkę, ale bezpieczny termin mam już po 14 maja :rolleyes2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry