Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziewczyny dziś urodziłam Natalie [emoji6] ma 54 cm, waży 2880 g, 10 ap. Udało się sn chociaż potrzebna była króplowka bo skurcze były słabe. Zdjęcie wrzucę po powrocie do domu bo na tel nie chce się dodać [emoji6]
Aaa gratuluję!!![emoji134]dziewczyny dziś urodziłam Natalie [emoji6] ma 54 cm, waży 2880 g, 10 ap. Udało się sn chociaż potrzebna była króplowka bo skurcze były słabe. Zdjęcie wrzucę po powrocie do domu bo na tel nie chce się dodać [emoji6]
O kuuuurcze pieknie gratulacjeee!dziewczyny dziś urodziłam Natalie [emoji6] ma 54 cm, waży 2880 g, 10 ap. Udało się sn chociaż potrzebna była króplowka bo skurcze były słabe. Zdjęcie wrzucę po powrocie do domu bo na tel nie chce się dodać [emoji6]
Gratulacjedziewczyny dziś urodziłam Natalie [emoji6] ma 54 cm, waży 2880 g, 10 ap. Udało się sn chociaż potrzebna była króplowka bo skurcze były słabe. Zdjęcie wrzucę po powrocie do domu bo na tel nie chce się dodać [emoji6]
Wlasnie szukalam Twojego postu o wadze, bo wydawalo mi sie, ze Natalka w pomiarach miala byc większa... no i prosze! Dobra waga[emoji173]Dziewczyny dziś mi lekarz powiedział że jak na 36 Tc to duże dziecko mam... I to nie patrząc na wagę tylko dotykając brzucha! I tak myślę mam niby początek 37 Tc, mała waży 3300 czy to rzeczywiście tak dużo. Wg siatki centylowej w normie. Ale fakt jakbym donosiła do terminu to by mogła sporo ważyć. ciekawe Ile teraz tygodniowo przybiera. W sumie najważniejsze żebym tydzień donosiła do tego 13. A chciałabym dwa tygodnie jeszcze. A przecież te wagi mogą się mylić sporo więc nie wiem czy martwic się że może być cc czy nie wynyslac.... Aaa jeszcze jutro pewnie będą mnie badać przed wypisem to będę pytać.
Ale kurcze nie wierzę że to już tak niewiele zostało.... [emoji39]
Gratulacje kochana!!dziewczyny dziś urodziłam Natalie [emoji6] ma 54 cm, waży 2880 g, 10 ap. Udało się sn chociaż potrzebna była króplowka bo skurcze były słabe. Zdjęcie wrzucę po powrocie do domu bo na tel nie chce się dodać [emoji6]