kinga.1990.
Fanka BB :)
Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę że macie to za sobą. U mnie do terminu 11 dni. Czekam właśnie na wizytę to zobaczymy czy zaczyna się coś ruszać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daj znać po [emoji110]Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę że macie to za sobą. U mnie do terminu 11 dni. Czekam właśnie na wizytę to zobaczymy czy zaczyna się coś ruszać.
Dokładnie, do soboty jeszcze 3 dni [emoji6] poza tym masz bliżej niż dalej. A jak nie urodzisz 26-go to masz się zgłosić do szpitala, czy do giną, czy jak to wygląda? Ale by było super, jakbyś urodziła w Dzień Matki [emoji4] najpiękniejszy prezentJa sierota nadal w dwupacku!
Ja sierota nadal w dwupacku!
Ja aktualnie mam ktg 2*w tygodniu w szpitalu,w ktorym chcę rodzić. Tam sytuacja wygląda tak,że 8dni po terminie robią ci ktg i usg i lekarz decyduje czy na oddział czy do domu. Jak do domu to 11 dnia przyjmują na oddział i wtedy coś robią.Dokładnie, do soboty jeszcze 3 dni [emoji6] poza tym masz bliżej niż dalej. A jak nie urodzisz 26-go to masz się zgłosić do szpitala, czy do giną, czy jak to wygląda? Ale by było super, jakbyś urodziła w Dzień Matki [emoji4] najpiękniejszy prezent
A ja jeszcze nie zjadłam ani jednej.. Muszę sobie kupić i zrobić jakiś pyszny deser z galaretka [emoji39] no i oczywiście że śmietana na słodko też!Mąż po pracy zatrzymał się po truskawki, ale się nimi objadlam, masakra. Ale uwielbiam.[emoji7]
Ja ostatnio robiłam koktajl, bo były takie średnio słodkie, więc lepiej było je wypić z maślanką niż zjeść sote. A te dzisiejsze są tak pyszne że nic im nie trzeba.A ja jeszcze nie zjadłam ani jednej.. Muszę sobie kupić i zrobić jakiś pyszny deser z galaretka [emoji39] no i oczywiście że śmietana na słodko też!
E tam, dupą się już nie przejmuje, jaką wyhodowałam se przez 9 miesięcy, to taką mam- teraz nie ma co sobie już odmawiać [emoji14] mamy w końcu jeszcze tylko kilka dni na szaleństwo, bo potem już tylko suchary i ryż [emoji12]Ja ostatnio robiłam koktajl, bo były takie średnio słodkie, więc lepiej było je wypić z maślanką niż zjeść sote. A te dzisiejsze są tak pyszne że nic im nie trzeba.
Za śmietaną nie przepadam. I dobrze bo biodra mam wystarcjąco duże i bez niej...[emoji57]