KikaRika
Moderatorka
Z tym "płaski" to bym nie przesadzała,[emoji12] ale tak już tyle mojego syna od 3go czerwca.Domyslam sie .... juz 15 czerwiecty tez juz plaski brzuszek?
Napisz nam parę słów o sobie i o tym kogo nosisz pod serduszkiem.[emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z tym "płaski" to bym nie przesadzała,[emoji12] ale tak już tyle mojego syna od 3go czerwca.Domyslam sie .... juz 15 czerwiecty tez juz plaski brzuszek?
Z tym "płaski" to bym nie przesadzała,[emoji12] ale tak już tyle mojego syna od 3go czerwca.
Napisz nam parę słów o sobie i o tym kogo nosisz pod serduszkiem.[emoji4]
U nas kp, nie licząc spadku wagi w 1szej dobie to idzie nam to dobrze, młody ładnie przybiera na wadze.Peugeotka bo lubie Peugeoty[emoji23]
38l w duchu 26
Corka 15 mscy i synek za tydz to bedzie 39+0, cc bo jestem 15 msvy po cc i nie moge sn
Corka starania-walka 5 lat a druga ciaza szok ze moge znow byc w ciazy[emoji7][emoji12][emoji12]
To juz tulisz dawno w domku synusia, kp mm ? Ciezko ?
Córka [emoji5]Synus ,coreczka?
Jak sie czujesz? Ja hmm ciezko ale chodze [emoji5]mam 15 mscy corke
To za tydz juz z nami[emoji7]
Hej. Ja mam synka Mikołaja i już urodziłam Franka. Trochę się pospieszyl, bo miał wyjść w połowie czerwca, a wyszedł pod koniec maja [emoji4] Ale 10pkt dostał. Teraz gonimy resztę maluchów z wagą, bo na razie jest chyba najdrobniejszy, mimo że urodzony jako jeden z pierwszych [emoji4]Witam dziewczyny
Moze nie za pozno dolaczyc[emoji5]? Wedlug usg 30/6 termin, ale mam cc 22/6 bowiem Jestem 15 mscy po cc [emoji5]corka Nicole I teraz franus [emoji1]
Moze ktoras z was ma termin w tym dniu lub date cc? Zaczynam miec emocje
@Peugeotka36 - witajNo i powodzenia wkrótce!
Ja też po cięciu (choć miałam rodzić sn jak synka, ale córa spłatała figla), ale już dawno temu bo 21 maja, a że niby czerwcówką miałam być, bo wg pierwszych wyliczeń termin miałam na 1 czerwiec, potem się to zmieniło na 28 maj, a ostatecznie skończyło się szybciej przez to że cc
No i też karmię piersią - kto wie czy nie idziemy z córą na rekord, bo przybiera jak zawodowiec (syn w pierwszym miesiącu na piersi przybrał 1900g, tego rekordu nie uda się nam pobić, ale pewnie osiągniemy również zacny).
Hej. Ja mam synka Mikołaja i już urodziłam Franka. Trochę się pospieszyl, bo miał wyjść w połowie czerwca, a wyszedł pod koniec maja [emoji4] Ale 10pkt dostał. Teraz gonimy resztę maluchów z wagą, bo na razie jest chyba najdrobniejszy, mimo że urodzony jako jeden z pierwszych [emoji4]
Poród SN no i kp.
Witaj [emoji4] ja też dzieciatko mam już przy sobie!uparciucha przesiedziala 6 dni po terminie bo wybrała sobie dzień dziecka na wyjscie z brzuszka. Pola to moje pierwsze dziecko i jak na razie radzimy sobie dobrze z kp chociaż z odbijaniem i baczkami już trochę gorzej.Witam dziewczyny
Moze nie za pozno dolaczyc[emoji5]? Wedlug usg 30/6 termin, ale mam cc 22/6 bowiem Jestem 15 mscy po cc [emoji5]corka Nicole I teraz franus [emoji1]
Moze ktoras z was ma termin w tym dniu lub date cc? Zaczynam miec emocje
To jest pocieszające [emoji4]Moja miala 47 cm i 2150 w 35 przy porodzie
Teraz 15 mscy - daje w kosc gonitwa swa [emoji3]