Kaamilaaa
Fanka BB :)
Aa no to podobnie jak ja bo ja ide w 7+4 [emoji6] ale dokładnie tydzien pozniej niz ty [emoji6]To będzie 7t1dw poprzedniej ciąży się pospieszyłam w 4t nic nie było w 6t pęcherzyk i pod koniec 7t piekne serduszko
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aa no to podobnie jak ja bo ja ide w 7+4 [emoji6] ale dokładnie tydzien pozniej niz ty [emoji6]To będzie 7t1dw poprzedniej ciąży się pospieszyłam w 4t nic nie było w 6t pęcherzyk i pod koniec 7t piekne serduszko
![]()
Tez mam taka nadzieję czy idziesz ze swoim partnerem?Też mam wizytę 18.10to bedzie początek 8 tygodnia więc już bardzo liczę na to, że będzie serduszko.
U mnie to bedzie 7+4W ktorym tc i dniu idziecie na wizyty ?
Tak, koniecznieTez mam taka nadzieję czy idziesz ze swoim partnerem?
U mnie to bedzie 7+4
Super!! Zupelnie jak u mnie. mąż jest w 7 niebie. Już sie nie może doczekać tych nieprzespanych nocyTak, koniecznieK nie chce słyszeć o tym, że mogłoby go tam nie być
przejął się nową rolą
![]()
Haha [emoji28] musimy się wyspać na zapas teraz [emoji12] [emoji12] [emoji12] w ogóle to fantastyczne jak mój mąż zwraca się do mnie w liczbie mnogiej, uwielbiam [emoji23]Super!! Zupelnie jak u mnie. mąż jest w 7 niebie. Już sie nie może doczekać tych nieprzespanych nocy
Moj tez tak kilka razy do mnie powiedział ale nie nie powiem zebym to uwielbiala [emoji23] on mi tak specjalnie mówi zeby sie ze mna draznic jak wie ze jego mama jest w pobliżu [emoji23]Haha [emoji28] musimy się wyspać na zapas teraz [emoji12] [emoji12] [emoji12] w ogóle to fantastyczne jak mój mąż zwraca się do mnie w liczbie mnogiej, uwielbiam [emoji23]
Dla mnie to nowość więc fajne uczucie [emoji28]Moj tez tak kilka razy do mnie powiedział ale nie nie powiem zebym to uwielbiala [emoji23] on mi tak specjalnie mówi zeby sie ze mna draznic jak wie ze jego mama jest w pobliżu [emoji23]
HahahahaDla mnie to nowość więc fajne uczucie [emoji28]
Zerwałam ostatnio dwie ostatnie maliny z ogródka na działce i pytam czy chce jedną, a on na to "nie, zjedzcie sobie" [emoji23] [emoji23] [emoji23]