martoosia04
Fanka BB :)
U nas już starszak podciąga nosem, ale prócz katarku to nic mu nie jest. Na szczescie daje sobie zakroplić nos, więc dobrze funkcjonuje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze szkoda tylko malucha. ALe bedzie dobrze. Bede trzymac kciuki [emoji847][emoji4]@Ces mi tez na samą mysl o jakiejkolwiek operacji robi sie słabo (dlatego tez mam paniczny strach przed cc) [emoji849] no ale coz bede musiała zapomniec o swoim strachu i młodego uspokajac[emoji849]
Bedzie miał jądro sprowadzane do moszny bo nadal mu nie zeszło [emoji58]
Wiem ze bedzie ciężko ale mam nadzieje ze szybko o wszystkim zapomni [emoji58] dobrze ze to tylko dwa dni w szpitalu bo jeden dzien przyjecie a na drugi operacja i popoludniu do domu [emoji57]Kurcze szkoda tylko malucha. ALe bedzie dobrze. Bede trzymac kciuki [emoji847][emoji4]
@Ces mi tez na samą mysl o jakiejkolwiek operacji robi sie słabo (dlatego tez mam paniczny strach przed cc) [emoji849] no ale coz bede musiała zapomniec o swoim strachu i młodego uspokajac[emoji849]
Bedzie miał jądro sprowadzane do moszny bo nadal mu nie zeszło [emoji58]