Berry90
Fanka BB :)
Pytałam o clotrimazolum swojego gin I mi odradzil... Ja to bym jednak skonsultowala z ginem I nie działała na własne rekeWygląda mi to na infekcje... Może użyj Tamtum Rosa albo masc clotrimazol ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pytałam o clotrimazolum swojego gin I mi odradzil... Ja to bym jednak skonsultowala z ginem I nie działała na własne rekeWygląda mi to na infekcje... Może użyj Tamtum Rosa albo masc clotrimazol ?
A skąd jesteś? Ja Zła Gdyni i też z łóżka jeszcze pisze. Jak zobaczylam na appce to , to chyba dziś z niego nie wyjdęWitajcie :-) Piszę jeszcze z łóżka...cała noc dokuczal mi katar. Córka też chora, syn jeszcze trochę...więc siedzimy wszyscy w domu. Chyba nawet na spacer nie wyjdziemy bo wieje dziś u nas okrutnie. Mąż rano wybrał się na obserwację ptaków na molo...i ponoć ledwo dało się wytrzymać z powodu wiatru.
Miłego dnia :-) Idę odgrzac kaszę jaglaną na śniadanie i zrobić złote mleko :-)
P.s moje prenatalne dopiero za 10dni...to tak a propos cierpliwego czekania ;-)
GdyniaA skąd jesteś? Ja Zła Gdyni i też z łóżka jeszcze pisze. Jak zobaczylam na appce to , to chyba dziś z niego nie wyjdęZobacz załącznik 920841
No to duża się ta moja appka nie pomylila [emoji14] zostaje pod kołdrą nigdzie nie ide [emoji14]Gdynia[emoji14]
Ponoć temp odczuwalna to jakies -15 wg męża ;-)
Uroczy masz ten brzuszekMój brzuchol12+2 ale wg usg 12+6Zobacz załącznik 920835
Pytałam o clotrimazolum swojego gin I mi odradzil... Ja to bym jednak skonsultowala z ginem I nie działała na własne reke
Twój też nie jest spektakularny, ale jaki uroczy
No wiadomojest bezpieczny w ciąży tylko pamiętamy ze nie ,,pchamy" do środka