AasiaI
Fanka BB :)
No wiadomoja też właśnie nie widziałam przeciwwskazan nigdzie ale co ja się będę z lekarzem kłócić...
moj mowi ze można tak jak inni ginekolodzy gdy zaistnieje potrzeba wiec ......
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wiadomoja też właśnie nie widziałam przeciwwskazan nigdzie ale co ja się będę z lekarzem kłócić...
no zaczelo mnie teraz lekko swedziec i mam taki suz bardziej na zolto mi sie wydaje...moze jednak podskocze do ginekologa zeby na wlasna reke nie dzialac?Pytałam o clotrimazolum swojego gin I mi odradzil... Ja to bym jednak skonsultowala z ginem I nie działała na własne reke
U mnie tez mróz a mam daleko ze szpitala do domuTo maluśki jesti Ty tez drobna jesteś
))))))
Chyba kilogramy masz na minusie?
Cześć z rana wszystkim, u Nas pieknie i mroźno, ale dzień jest fajny. Mam nadzieje, ze uda mi się po mojej pracy wyskoczyć z młodym na spacerek
![]()
badania bede robic w poniedzialek wszystkie zlecone i mocz tez mam....Witajcie! Co do zapachów - od 5 rano śpię w salonie na narożniku bo mój mąż wieczorem wypił syrop z czosnku na przeziębienie i już nie mogłam z tym zapachem wytrzymać ^^
@Malentka jeśli Cie nie boli i tylko czujesz zapach - być może to nic. A jeśli Cię to nie pokoi to zrób sobie badanie moczu - tam będziesz miała czarno na białym![]()
Jaki ladny
no zaczelo mnie teraz lekko swedziec i mam taki suz bardziej na zolto mi sie wydaje...moze jednak podskocze do ginekologa zeby na wlasna reke nie dzialac?
Też tak myślę, tego typu zapach sama czasem odczuwam, a mocz mam ok. Tylko pamiętaj żeby dobrze pobrać próbkę bo mi za pierwszym razem wyszły bekterie i leukocyty w osadzie, a za drugim razem już było wzorowo.badania bede robic w poniedzialek wszystkie zlecone i mocz tez mam....no i poki mnie nie swedzi jakos mocno i nie piecze to chyba nic zlego sie nie dzieje
Ale ty szczuplaMój brzuchol12+2 ale wg usg 12+6Zobacz załącznik 920835
Mi wyglada na infekcje :/dziewczyny a ja mam takie niesmaczne pytanieod dwóch dni czuje taki intensywny zapach moczu.....nawet jak wychodze z kapieli to za chwile czuje od siebie taki brzydki zapach stamtad....;/ tez takie cos zauwazyłyscie czy ze mna moze cos sie dzieje?
Przy infekcji wcale nic nie musi swedziec ani piec a ona moze być wiec ja bym na twoim miejscu podpytala gin..no tez o tym pomyslalam ale nic nie swedzi ani nie piecze
Jaki malusi <3
Zdrowka dla was :* moj mlody tez wstal zakatarzony :/ a za oknem -11Witajcie :-) Piszę jeszcze z łóżka...cała noc dokuczal mi katar. Córka też chora, syn jeszcze trochę...więc siedzimy wszyscy w domu. Chyba nawet na spacer nie wyjdziemy bo wieje dziś u nas okrutnie. Mąż rano wybrał się na obserwację ptaków na molo...i ponoć ledwo dało się wytrzymać z powodu wiatru.
Miłego dnia :-) Idę odgrzac kaszę jaglaną na śniadanie i zrobić złote mleko :-)
P.s moje prenatalne dopiero za 10dni...to tak a propos cierpliwego czekania ;-)
Ja szybko nadrobieAle ty szczuplaMi wyglada na infekcje :/Przy infekcji wcale nic nie musi swedziec ani piec a ona moze być wiec ja bym na twoim miejscu podpytala gin..Jaki malusi <3 Zdrowka dla was :* moj mlody tez wstal zakatarzony :/ a za oknem -11
Jak tak patrze na wasze brzuszki to masakra, wy takie szczuplutkie a ja mam już taki wielki, bede sie toczyć na koniec![]()