reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja uwielbiam białe Martini i nawet szklaneczke whisky z colą sobie nie raz wypilam przedtem ale teraz ani mi się śni. I krew mnie zalewa jak słyszę że lekarz powiedział że lampke wina na krążenie można w ciąży. No sorry ale co to za lekarz?
Lekarz do zmiany. Chyba że bezalkoholowe miał na myśli...

Hah a ja znowu planuje karmienie więc znowu dwa lata ;)
Ostatnie to dziecko wiec jeszcze mam ze 40 lat na picie!
W ogóle co mi kolezanka opowiadala to myslalam ze zarty sobie robi.
Na imprezie u niej w domu pojawili sie znajomi z 3 miesiecznym dzieckiem i oboje pili :/ dzieckiem zajmowali sie wszyscy tylko nie oni. Ona nie ma dzieci ale ja i tak na jej miejscu bym powiadomila policje czy mops bo bym nie wytrzymala
Ja nie bede kp wiec na chlodny jesienny wieczór bede mogla sobie wypic kubek cieplego grzanca [emoji14]

No dla mnie to tez nie powazne, ze oboje rodzice ktorzy sa odpowiedzialni za dziecko w tym samym czasie pija alko... szok...
U nas zawsze jak tz pije np piwko to ja nie ruszam i odwrotnie. Ja nawet w zeszlym roku bedac na weselu brata mojego tz nie ruszalam alko bo pilnowalam młodego. Prawnie nadal tylko ja jestem odpowiedzialan za młodego

U mnie ciążowego brzucha długo nie bedzie widać, bo mam spooorą nadwage..98kg przy 168cm przed ciążą a teraz jestem 4kg na minusie...ciekawe z jaka wagą skończę ;)

Moze akurat zgubisz. Moja znajoma zaczęła z nadwaga i na finiszu chyba nie miala nic na plusie więc po porodzie miala sporo ma minusie :)

zgubić zbędne kg przy ciąży hmmm... brzmi interesująco ;)
rok temu tzn 7 lipca rzuciłam fajki ..dziewczyny przytyłam przez to ok 10 kg :( i z 55 zrobiło się 65 :( :( :( ale ból :( pomimo ze nadal ćwiczyłam i jeździłam rowerem po 30 klocków :(
w październiku z mężem byliśmy na Cyprze i uwierzcie mi nie było jak odmówić takie pyszne jedzenie OMG! .
Fakt przyznaje sie bez bicia na Cyprze to se poszalałam z jedzeniem ale byłam juz w ciąży może dlatego? usprawiedliwiam sie? hehe ;)

reklama
U mnie ciążowego brzucha długo nie bedzie widać, bo mam spooorą nadwage..98kg przy 168cm przed ciążą a teraz jestem 4kg na minusie...ciekawe z jaka wagą skończę ;)
No to pewnie tylko u nas szybko nie będzie widać ;) dziewczyny już coś tam widzą, a ja cieszę sie, że jeszcze chudne zamiast tyc [emoji28]

Do góry