reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Cześć, dawno się nie odzywałam :)
Od początku tygodnia chwilami tak strasznie bolą mnie piersi, ze szok.. Nie jak dotykam tylko tak chwile mnie w nich kłuje :/ czasen jest to mega bolesne... Owulacja była tydzień temu, a nigdy tak wcześnie piersi mnie nie bolały :/

Moje też ciężkie jakieś jak ściągnę stanik i ciut obolałe.

reklama
Cześć, dawno się nie odzywałam :)
Od początku tygodnia chwilami tak strasznie bolą mnie piersi, ze szok.. Nie jak dotykam tylko tak chwile mnie w nich kłuje :/ czasen jest to mega bolesne... Owulacja była tydzień temu, a nigdy tak wcześnie piersi mnie nie bolały :/
Oby ten bol byl oznaka || [emoji6]

Ja az nie chce myslec ze za jakiś tydzien znow mnie zaczna boleć przed @ [emoji57]

Dzien dobry [emoji4] My jak zwykle kawusia chwila relaxu i zaraz biore sie za ogarniecie mieszkania[emoji31] Malż ma wypad z kumplami wiec zostaje z moimi dziewczynami sama. A sorry jeszcze suka z nami. Mysle ze jak mala usnie jakis film zapodam i popcorn ooo taki mam plan na wieczor.

Witam sie [emoji3] apka pokazuje ze wczoraj owu byla, mam nadzieje że przedwczorajsze [emoji173] wystarcza a jakby co to moze jeszcze dzis powtorzymy o ile oboje nie padniemy wieczorem [emoji57] i potem czekanie...[emoji57]
Pogoda sie popsula ale ja i tak pewnie z mlodym większość dnia na dworze spedze [emoji57] tz dzis dluzej na kursie[emoji52]

reklama
Ja już po owulacji najprawdopodobniej, żadnych objawów nie interpretuję, nawet w pozytywny test nie uwierzę, tylko czekam na serce a najlepiej już na noworodka ;)
W poprzednim cyklu nawet betę miałam pozytywną a i tak nic z tego nie wyszło.. Zaliczyłam taki dół że sama byłam w szoku ze można tak silnie zareagować.
W ciążę uwierzę jak będzie serce, ale coś czuję że daleka droga do tego. Jak za oknem jesień to czarne myśli łatwiej dopadają.

Do góry