reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
:)Hej, zrobiłam rano test i wyszła mega mega bladziutka druga kreska. Taka prawie niewidoczna. Coś jest na rzeczy ale jeszcze się nie cieszę bo chce zobaczyć porządna krechę :) Dzisiaj jest 28dc i jutro termin @. Poczekam i we wtorek zrobię kolejny test. Jak myślicie iść jutro na betę?

:)Hej, zrobiłam rano test i wyszła mega mega bladziutka druga kreska. Taka prawie niewidoczna. Coś jest na rzeczy ale jeszcze się nie cieszę bo chce zobaczyć porządna krechę :) Dzisiaj jest 28dc i jutro termin @. Poczekam i we wtorek zrobię kolejny test. Jak myślicie iść jutro na betę?

Ja bym poczekała do wtorku na Twoim miejscu.
Ja jestem po poronieniu i teraz w drugiej ciąży. Testy zrobiłam ale bety nie. I jeszcze się wstrzymuje z wizyta i beta.

Witam kobietki
Dzisiaj mój 25dc od czwartku bardzo boli mnie krzyż jak dłużej posiedze, albo postoje.
Ostatnio takie bóle mialam jak rodziłam:)
dzisiaj rano zrobiłam pink eco test po 5 minutach nic nie zauważyłam, więc poszłam spać. Po około dwóch godzinach zaglądam a tam gołym okiem kreska tyle że po czasie. Teraz pozostało mi poczekać do środy termin @
Może miała któraś z Was taką sytuację?
Ja tak miałam:) teraz mam potwierdzona ciąże ;)

reklama
Jak lubisz pobieranie krwi to idź :) ja nie byłam :) pozatym blada kreska to też ciąża :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry