reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ufff..:)
My juz po :)
Przeziernosc 1.4
Kosc nosowa , żuchwa wszystko na swoim miejscu, oczka symetryczne ;) żołądek , pecherz moczowy, kręgosłup wszystko w porzadku :D
Plec nieznana , ogolnie bobo spal i byl taki podkurczony taki maleńki sie wydawal ;) ale lekarz troche glowica szybciej poruszyl i zaraz się nam obudzil :)
Ogolnie zglupialam co do wieku ciąży..bo jak mierzyl raz to bylo 12 tyg i 3 dni a za chwile 12 tyg i 6 o_O a od ostatniej wizyty ktora byla w szpitalu powinien byc 13 tydz i 1 dzien..wiec juz sama nie wiem , ale lekarz mowi ze wszystko sie miesci w normach tak jak powinno byc i tym sie sugerujemy , powiedział tez ze ja jestem drobniutka i nie mam liczyc na jakiegoś giganta :laugh2:

Co do kolejnej wizyty to was przebije bo za 6 /7 tygodni:( ale to juz bedzie w Polsce bo akurat bedziemy i bedzie to badanie polowkowe .
Powiedzial ze na tym etapie nie ma sensu robic kolejnego badania bo wszystko jest w porzadku , jedynie jak bedzie sie cos dziac to moge przyjsc sprawdzić..jakos bede musiala wytrzymac..
Super wiesci!!! Faktycznie sporo czekania przed Toba, ale jak z dzidzia wszystko w porzadku to dasz rade. Mysle, ze wlasnie teraz jest ten moment kiedy można odpuścić sobie to wieczne zamartwianie :)
Ja jutro mam te przelozone z piatku prenatalne mam nadzieję, ze jutro sie uda zrobić znowu pobidka z samego rano bo o 7 musimy wyjść z domu. Stresuje się tylko tym czy oby na pewno bedzie moj lekarz

reklama
Przeziernosc 1.4
Kosc nosowa , żuchwa wszystko na swoim miejscu, oczka symetryczne ;) żołądek , pecherz moczowy, kręgosłup wszystko w porzadku :D
Plec nieznana , ogolnie bobo spal i byl taki podkurczony taki maleńki sie wydawal ;) ale lekarz troche glowica szybciej poruszyl i zaraz się nam obudzil :)
Ogolnie zglupialam co do wieku ciąży..bo jak mierzyl raz to bylo 12 tyg i 3 dni a za chwile 12 tyg i 6 o_O a od ostatniej wizyty ktora byla w szpitalu powinien byc 13 tydz i 1 dzien..wiec juz sama nie wiem , ale lekarz mowi ze wszystko sie miesci w normach tak jak powinno byc i tym sie sugerujemy , powiedział tez ze ja jestem drobniutka i nie mam liczyc na jakiegoś giganta :laugh2:

Co do kolejnej wizyty to was przebije bo za 6 /7 tygodni:( ale to juz bedzie w Polsce bo akurat bedziemy i bedzie to badanie polowkowe .
Powiedzial ze na tym etapie nie ma sensu robic kolejnego badania bo wszystko jest w porzadku , jedynie jak bedzie sie cos dziac to moge przyjsc sprawdzić..jakos bede musiala wytrzymac..
Super :-)

@Judyta26 kciuki żeby tym razem udało się w miarę szybko i bez problemu.
@Ilma ...z tymi nudnosciami i zmęczeniem...miałam taki dobry tydzień, że myślałam że to już koniec uroków I trymestru...po czym znowu do d... się czuję. Mdłości i zmęczenie wróciły (chociaż fakt, że słabsze), a przeziębienie w tym nie pomaga.

Wlasnie mnie zmulilo i zwymiotowalam , chyba bobo sie zezloscil ze go obudzilismy ..tylko martwi mnie troche ze po tym jest krew znaczy taka wymieszana z slina i strasznie przelyk mnie gryzie...ale to chyba przez to ze teraz takie ukrwione jest...mam nadzieję...

Przeziernosc 1.4

Super, gratulacje :) a masz fotkę bobaska? :)

Wlasnie mnie zmulilo i zwymiotowalam , chyba bobo sie zezloscil ze go obudzilismy ..tylko martwi mnie troche ze po tym jest krew znaczy taka wymieszana z slina i strasznie przelyk mnie gryzie...ale to chyba przez to ze teraz takie ukrwione jest...mam nadzieję...
Oj biedna :(
Tez bym pomyślała, ze to przez ukrwienie większe. Coś może "w drodze" podraznilo jakaś ściankę przełyku.
Trzymam kciuki żeby się już nie powtórzyło

Tylko takie mam :)

Załączniki

• 1543754960107534698892.jpg
    1543754960107534698892.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 109
Przeziernosc 1.4

Super ze wszystko jest ok :):)

reklama
O zaraz popatrzę :) bo u nas jest tak że w wigilię jedziemy do jednych rodziców w pierwszy dzień świąt do drugich i ewentualnie jak zdążymy do siostry Al w w drugi dzień świąt wszyscy do nas.. Przy czym mąż ma 4 rodzeństwa a ja 5 i większość z rodzinami

Ale super duże święta będziecie mieli:)))) takie naprawdę wesołe i gwarne:)
Ale przez prezenty to chyba można zbankrutować?

Do góry