AasiaI
Fanka BB :)
Oj duzo zdrówka! Ja caly czas uzywam ojekow do podrzewaczy, ale w sumie nie zaglebialam sie w temat czy mozna...
Mnie coś katar męczy, ale ma szczescie nic więcej
Bardzo dziękuję przyda się...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj duzo zdrówka! Ja caly czas uzywam ojekow do podrzewaczy, ale w sumie nie zaglebialam sie w temat czy mozna...
Mnie coś katar męczy, ale ma szczescie nic więcej
I zawsze możesz wskoczyć spowrotem do łóżka, a ja do 15 w pracy, na szczęście ją lubię więc łatwiej jest przetrwać i nie zasnąć [emoji6]Ciężko było mi z łóżka wstać![]()
Teraz odliczam czas do drzemki synka!
Fakt, ze jestem w domu jest fajny tyle, ze synek mi na wskoczenie do łóżka nie pozwoliI zawsze możesz wskoczyć spowrotem do łóżka, a ja do 15 w pracy, na szczęście ją lubię więc łatwiej jest przetrwać i nie zasnąć [emoji6]
Poradzicie mi proszę czy przed badaniami moczu gdzie rano zawożę próbkę do laboratorium, na 12 h przed też muszę wstrzymać się z jedzeniem i piciem? Są tak różne opinie że już sama nie wiem, a dawno moczu nie badałam więc nie chciałabym czegoś zrobić źle...
Ja w tamtym tygodniu smarowalam opryszczke pastą do zębów żeby wysuszyc. A potem miodem zeby sie szybciej goilo. 2 dni i po sprawieDzień dobry... U nas pdoga masakra. A miałam małego wziąść na zakupy dziś... Wogole wyszła mi opryszczka.. Zawsze raz do roku mi wychodzi i mąż pojechał do apteki oczywiście Pani w aptece problem bo ona nie wie co dać bo ciąża i wgl.. Dała jakiś żel no masakra nie dość że roznioslo to już na pół wargi to boli jak nie wiem..
No tak już jest z dziećmi, szybko ładują swoje baterie i mają mnóstwo energii do zabawy [emoji4]. Ja póki co wracając z pracy mam wolnego ile tylko zapragnę, ale marzę już o tym by w końcu ktoś zakłócił ten spokój [emoji16]Fakt, ze jestem w domu jest fajny tyle, ze synek mi na wskoczenie do łóżka nie pozwolino jedynie na godzinke na czas drzemki a tak to zabawa i zabawa
Ja nigdy nie oddawalam na czczo. Nawet czesto mi się zdarzalo, ze np po wizycie szlam od razu oddac, wiec pobieralam juz w przychodni. Tak samo jak sklerotyczka zapomnialam zabrać z domu pojemniczka![]()
Powiem Ci, ze ja w pierwszej ciazy prowadzilam troche "wojne" z siostrą. Ona uważała, ze skoro jestem w domu w 8 mc ciazy to ona chora coreczke bedzie do mnie wysylac. Z tym, ze ona zostawalaby na caly powiedzmy tydzien bo daleko od siebie mieszkamy. Pozniej jak sie synek urodzil i byly wakacje to stwierdzila, ze nie ma z kim corki zostawic i przyjedzie do nas na chociaz 3 tygodnie.Dziewczyny powiedzcie mi czy to ja jestem przewrażliwiona czy siostra mojego męża przesadza. Zapytała mnie czy jakby jej synek zachorowal i nie mógł isc do prEdszkola to czy bym z nim posiedziala kilka dni...
Uważam, że siedzenie z chorym dzieckiem to nie jest odpowiednie zajęcie dla kobiety w ciąży. Spokojnie możesz jej tak powiedzieć... nie powinna się obrazić.Dziewczyny powiedzcie mi czy to ja jestem przewrażliwiona czy siostra mojego męża przesadza. Zapytała mnie czy jakby jej synek zachorowal i nie mógł isc do prEdszkola to czy bym z nim posiedziala kilka dni...
Wiem, ze paracetamol to moze byc za malo, ale jak mnie bardzo boli glowa a ostatnio sie zdarza to biore apap i na chwile mi troche pomaga na tyle zeby zasnąćCześć dziewczyny. Witam się I ja... przezylam dziś w nocy najgorszy ból głowy w swoim życiu który niestety jeszcze nie puścił. Jestem meteopatka I zmiany pogody mnie wykanczaja ale to co przeżyłam dziś to przekracza ludzkie pojęcie. Nie wiem już co mam robic ani jak sobie pomóc. Najzwyczajniej w świecie nie daje rady![]()