reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dobrze, ze sie udalo przynajmniej jeszcze na ten czas co bedzoesz pracować zmieni swoje podejście tylko szkoda, ze od razu takiego nie miala...
Coś sie nie mozemy zebrac do sprzatania a mamy go tyle, ze caly dzien bysmy sprzatali a i tak bedzie malo. Muszę zaczac produkcje pierbiczkow na choinke i chciałabym, zeby mieszkanie bylo już czyste na ten czas.

A masz może sprawdzony przepis na pierniczki?

Sęk w tym że naprawdę mam jej już coraz mniej .....

Biedulka://
Tak naprawdę to jestem pewna, ze się dogadacie:)
Ja jestem jednak przekonana, ze zeby konflikt zarzefnac to dwie strony musza tego chcieć, a Ty swojego partnera znasz najlepiej:) skoro wiesz, ze musisz przeczekać, to na pewno tak jest:)
Pamiętaj, ze my teraz inaczej odbieramy wiele rzeczy, bo hormony szaleją. Z drugiej jednak strony to nie jest wytłumaczenie na wszystko. Wina zawsze jest po dwóch stronach, i na spokojnie trzeba rozważyć co ja w tej kłótni zrobiłem/ łam źle i należy zacząć od siebie:). Ja niestety zauważyłam, ze często fukam na mojego męża ostatnio bez powodu, i aż mi powiedział, ze robię się niemiła. Na szczęście przemyślałam i wiem, ze to on miał racje. Musiałam się zgodzić i przeprosić, był naprawdę w szoku, ze przyznałam mu racje :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry