Vivienne 1
Fanka BB :)
Tym bardziej ze dziś MikołajkiO to mamy podobne plany na dzisiajchce przystroic świątecznie mieszkanie wiec wypada umyć okna zanim powiesze lampki i inne rzeczy
chce zeby synek mial radoche jak wroci ze zlobka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tym bardziej ze dziś MikołajkiO to mamy podobne plany na dzisiajchce przystroic świątecznie mieszkanie wiec wypada umyć okna zanim powiesze lampki i inne rzeczy
chce zeby synek mial radoche jak wroci ze zlobka
Hejka. Ja dzisiaj pochwaliłam się wszem i wobec że jestem w ciąży a co Jak pojedziecie na l4 to wpadniecie w szal przygotowan wszystkiego dla bobasa to tez szybko leci
Ja w poerwszej ciąży bylam w domu 1,5 miesiaca to ledwo zdazylam. Ciagle pranie i prasowanie
Co dzisiaj na obiad? Ja zrobię zupe ogorkowa bo dawno nie jadlam![]()
Nie wiem, też o niej myślę.Dziewczyny jak się cytuje nicki? Wiecie może co się dzieje z Nati?
Sa takie woreczki do lapania moczu. Nie wiem czy znasz? Korzystam z tego z synkiem. Musimy kontolowac co miesiac i tak nam chyba najlatwiej.Córka mi się rozchorowala, gluty, gorączka, biegunka. Ja to samo tyle że siebie nie wiem jak leczyć. Macie może jakieś pomysły jak półtorarocznej dziewczynce złapać mocz? Próbowałam różnymi sposobami i nie udało się. Czy wiecie może czy można wyparzac plastikowy nocnik?
To moze być początek rwy kulszowej. Sproboj już zadziałac z jakąś fizjoterapia bo w miarę postępu ciąży może być coraz gorzej. Nie chcę straszyć ale znajoma miała rwe, w ciąży się nasiliła aż w końcu miała cc z tego powodu...Ostatnio robiłam ogórkową - zrobiłam wielki gar na 3 dni [emoji23][emoji23] mniam!
Dziewczyny, jak mnie kręgosłup boli... z dnia na dzień czuję coraz większy ucisk na wysokości pośladkaboli jak chodzę. Grrr...
![]()
Sa takie woreczki do lapania moczu. Nie wiem czy znasz? Korzystam z tego z synkiem. Musimy kontolowac co miesiac i tak nam chyba najlatwiej.