Silje1008
Fanka BB :)
U nas większa impreza byly chrzciny i mysle, ze za jakis rok czy dwa beda fajne imprezy gdzie juz synek bedzie wiecej kojarzycpoki co nie chciałam go straszyc wielka imprezą.
Dziękuje dziewczyny za podpowiedzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas większa impreza byly chrzciny i mysle, ze za jakis rok czy dwa beda fajne imprezy gdzie juz synek bedzie wiecej kojarzycpoki co nie chciałam go straszyc wielka imprezą.
30 grudnia robię roczek córci w domubędzie 10 dorosłych i 3 dzieci. Obiadu nie robie. Będzie tort, ciasto, kawusia i jakieś przekąski , kotleciki, śledzik, sałatka.itp do wódeczki
![]()
Jak pięknie [emoji6] mam takie same panele [emoji23]Ja gotowa na Mikołajkia Pchła jeszcze dokładnie pół roku w brzuchu [emoji41][emoji41][emoji41] Zobacz załącznik 922803
To jest świetny prezent. Dzieci godzinami się tym zajmują [emoji6]O takie cos [emoji6]
Link do: Świecąca autostrada | BestPrezenty.pl
Dobrze, mdłości byly ale przezylam a potem zaliczyliśmy McDonalda [emoji14]
Tz sie ze mnie śmiał bo mlody mial sos slodko kwasny do nuggetsow ale mu zabralam i polalam nim sobie cheeseburgery [emoji23]
Czyli jednak czujesz już powiem II trymestru ;-) Cieszę się :-)Witam się i ja, ostatnio nie mam na nic czasu po pracy. Znowu doskwieraja mi zaparcia, natomiast mdłości ustąpiły![]()