Vivienne 1
Fanka BB :)
Cześć laseczki ? Jak tam dzisiaj ? U mnie dobrze choć cały czas myślę o tej zoltaczce..... tz mówi żeby nie czytać i nie nakrecac się..... ma rację.... u nas lepiej kryzys zazegnany..... miłego dnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, ze juz miedzy Wami okCześć laseczki ? Jak tam dzisiaj ? U mnie dobrze choć cały czas myślę o tej zoltaczce..... tz mówi żeby nie czytać i nie nakrecac się..... ma rację.... u nas lepiej kryzys zazegnany..... miłego dnia
Super, że już jest dobrze między Wami. Dzidzi na pewno takie ciche dni nie sprzyjały, też to przechodzilam.Cześć laseczki ? Jak tam dzisiaj ? U mnie dobrze choć cały czas myślę o tej zoltaczce..... tz mówi żeby nie czytać i nie nakrecac się..... ma rację.... u nas lepiej kryzys zazegnany..... miłego dnia
Nie ale zastanawiam się czy nie kupić....Super, że już jest dobrze między Wami. Dzidzi na pewno takie ciche dni nie sprzyjały, też to przechodzilam.
Pytanie do Was mamusie, czy któraś z Was używa już detektor tętna płodu?
Ja też. Nie są drogie. Szczególnie teraz, kiedy jeszcze nie czuje ruchów, a do wizyty kilka tygodni mogłabym się uspokoić, posłuchać sobie serduszka.Nie ale zastanawiam się czy nie kupić....
To fakt ale nie wiem czy nie denerwowalabym się że słabo bije albo że nie mogę wyszukaćJa też. Nie są drogie. Szczególnie teraz, kiedy jeszcze nie czuje ruchów, a do wizyty kilka tygodni mogłabym się uspokoić, posłuchać sobie serduszka.
No właśnie. Jeszcze większy stres, że ciężko wykryć. Wystarczy że się dziecko tak ułożyTo fakt ale nie wiem czy nie denerwowalabym się że słabo bije albo że nie mogę wyszukać
Chyba lepiej nie kombinowac..... W poniedziałek prenatalne mam nadzieję że to mnie trochę uspokoiNo właśnie. Jeszcze większy stres, że ciężko wykryć. Wystarczy że się dziecko tak ułoży
Na pewno. Ja jestem tydzień po i dalej jestem spokojna. Bardzo dokładne usg i maluszka tak dobrze widać [emoji4]Chyba lepiej nie kombinowac..... W poniedziałek prenatalne mam nadzieję że to mnie trochę uspokoi