Vivienne 1
Fanka BB :)
Trzeba mieć szczęście żeby dobrze było widać .... nieraz nie chcą się pokazać uparciuszkiNa pewno. Ja jestem tydzień po i dalej jestem spokojna. Bardzo dokładne usg i maluszka tak dobrze widać [emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzeba mieć szczęście żeby dobrze było widać .... nieraz nie chcą się pokazać uparciuszkiNa pewno. Ja jestem tydzień po i dalej jestem spokojna. Bardzo dokładne usg i maluszka tak dobrze widać [emoji4]
Wczoraj myslaam czy kupicSuper, że już jest dobrze między Wami. Dzidzi na pewno takie ciche dni nie sprzyjały, też to przechodzilam.
Pytanie do Was mamusie, czy któraś z Was używa już detektor tętna płodu?
Super, że już jest dobrze między Wami. Dzidzi na pewno takie ciche dni nie sprzyjały, też to przechodzilam.
Pytanie do Was mamusie, czy któraś z Was używa już detektor tętna płodu?
Ty to masz pogodePiękny dzień u mnie się zapowiada wczoraj było 19 stopni[emoji15]Zobacz załącznik 922907
Cześć laseczki ? Jak tam dzisiaj ? U mnie dobrze choć cały czas myślę o tej zoltaczce..... tz mówi żeby nie czytać i nie nakrecac się..... ma rację.... u nas lepiej kryzys zazegnany..... miłego dnia
Też często jem zupę na śniadanie jak jest jakaś moja ulubiona, np. żurek albo tajskaOgórkowa na śniadanie? Czemu nie
Mialam isc po bulki ale mam takoego lenia, ze wole zjeść zupę
Najlepiej jeszcze jakby ktos mi ja do lozka podal bo wstać tez mi sie nie chce![]()
Ja mam pół gara w lodówce.... Tak że obiad z głowy jestem happy bo nie lubię gotowacOgórkowa na śniadanie? Czemu nie
Mialam isc po bulki ale mam takoego lenia, ze wole zjeść zupę
Najlepiej jeszcze jakby ktos mi ja do lozka podal bo wstać tez mi sie nie chce![]()