• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Super, że już jest dobrze między Wami. Dzidzi na pewno takie ciche dni nie sprzyjały, też to przechodzilam.
Pytanie do Was mamusie, czy któraś z Was używa już detektor tętna płodu?
Wczoraj myslaam czy kupic :) bo jakieś zle mysli mnie naszły. Stwierdzilam, ze jednak mogę miec problem z lapaaniem dzidziusia. Czasami lekarzowi chwile zajmowalo znalezienie już w wiekszej ciąży a co dopiero mi.
Najwieksza chwile grozy miałam przy porodzie jak ktg mi jakos uciekło albo bardziej dzidzius uciekł i juz nie lapalo. Darlam sie do położnej ze coś nie tak.
A w trakcie porodu polozna chciala mi tv wlaczyc, muzyke a mnie jedynie serduszko dzidzi uspokajalo i tylko dalam sobie glosniej :)

Super, że już jest dobrze między Wami. Dzidzi na pewno takie ciche dni nie sprzyjały, też to przechodzilam.
Pytanie do Was mamusie, czy któraś z Was używa już detektor tętna płodu?

Ja mam od jakiegoś czasu.
Niektórzy odradzają bo nie znajdują tętna i PANIKA.
Mi jak do tej pory na szczęście! Udaje się znałesc w tej chwili po prawej dolnej stronie niunia jest :)
Ale jakiś czas temu dzidzia była po lewej stronie to troszkę z mężem szukaliśmy ok 5 min, ale znalazł się :)
Ogólnie gdy jakiś odczuwasz lęk albo masz zle objawy to poprostu sprawdzasz.
A jak fajnie niunie słychać :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry